Curtis (21-10-09), K1LOU (21-10-09), Mehdi_Full (21-10-09), Ramin_Zero1818 (21-10-09)
کاربر شهرسختافزار
با توجه به نزدیک شدن به زمان ارائه رسمی ویندوز Seven و پرسش و سوالاتی که احتمالا در ذهن اکثر کاربرانی که میخواهند به این نسخه جدید از ویندوز کوچ کنند مبنی بر همخوانی با سخت افزارهایی که قصد نصب این سیستم عامل رو دارند و همچنین ، همخوانی با نرم افزارهایی که هم اکنون بر روی سیستمشون نصب است ، گفتم بد نیست اگر نرم افزاری مطمئن برای این کار به این دسته از کاربران معرفی کنم که از این بابت خیالشون راحت باشه.
نام این نرم افزار Windows 7 Upgrade Advisor هست که در سایت شاهوار با آن آشنا شدم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- آیا سیستم عامل جدید همه قطعات سخت افزاری من را شناسایی میکند ؟ و یا نیازمند تهیه Driver های مورد نیاز آن هستم ؟
- آیا رایانه من قابلیت و به قول معروف کشش استفاده از سیستم عامل جدید را دارد و یا قدیمی شده است ؟
- کدام یک از نرمافزارهای مورد استفاده من در ویندوز جدید قابل استفاده نیستند و نیازمند تهیه نسخههای جدیدتر و هماهنگ با سیستم عامل جدید هستم ؟
و دهها سوال مشابه دیگر که روند نصب سیستم عامل جدید را برایتان پر از استرس و دلهره میکند .
اما نگران نباشید .
مایکروسافت نرم افزار کوچکی را در همین زمینه ارائه داده است که از طریق آن میتوانید جواب تمامی سوالات خود را تنها با صرف چند دقیفه زمان بیابید .
نرم افزار Windows 7 Upgrade Advisor یک ابزار کاربردی و رایگان در همین زمینه است
تنها کافی است نرم افزار ۶ مگابایتی فوق را از اینجا دریافت و بر روی رایانه خود نصب کنید . نرم افزار شروع به بررسی سخت افزار موجود و نرم افزارهای نصب شده بر روی رایانهتان و همچنین درایورهای سخت افزیری رایانه تان میکند و پس از چند دقیقه گزارش کاملی از نرم افزارها و سخت افزارها و درایورهای سخت افزاری ای که با ویندوز ۷ هماهنگ نیستند ارائه میکند .
» ورود به صفحه دریافت Windows 7 Upgrade Advisor
» حجم ۶ مگابایت
پانوشت:----------------------------------------------
شایان ذکر است نسخههایی که هم اکنون در اینترنت و یا بسیاری از فروشگاههای اینترنتی با عنوان ویندوز ۷ ارائه و یا فروخته میشوند همگی نسخههای آزمایشی از این سیستم عامل هستند و نصب و استفاده از آن به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشود . توصیه میکنیم کمی دیگر منتظر بمانید تا نسخه اصلی و نهایی ویندوز سِوِن در تاریخ ۲۲ اکتبر ۲۰۰۹ ارائه شود .
منبع : Shahvar.net
لینک این صفحه : http://www.shahvar.net/1388/07/24/wi...sor/#more-3525
آخرین ویرایش توسط Computex در تاریخ 21-10-09 انجام شده است
Curtis (21-10-09), K1LOU (21-10-09), Mehdi_Full (21-10-09), Ramin_Zero1818 (21-10-09)
|
|
با این تاریخ ذکر شده پس زمان انتشار فردا هست .
پس اون نسخه ی trm چی بود که گفتن نهایی هست.؟
کاربر شهرسختافزار
اگه منظورتون RTMاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RTM یا Release to Manufacturing در دنیای نرم افزار نسخه نهایی و فاینال است که چند ماه یا چند هفته پیش از قرار گرفتن در بازار جهانی برای فروش مستقیم، در اختیار کمپانی بزرگ و مطرح برای نصب بر روی سیستم هایشان و کاربا ان ارسال می شود تا کمپانی های بزرگ پیش از کاربران خانگی نسخه نهایی را در اختیار داشته باشند .
Comodo Internet Security
کاربر شهرسختافزار
امروز 21 اکتبره و 24 اکتبر میشه شنبه نه فردا.
در رابطه با پانوشت هم بگم که این نوشته سایت Shahvar هست ولی در رابطه با نسخه RTM که مختصر عبارت Release To Manufacture می باشد، نسخه ایست که مایکروسافت در اختیار شرکتهای نرم افزاری و سخت افزاری ( مثل HP , Nvidia و... ) قبل از تاریخ ارائه نسخه نهایی می گذارد تا این شرکت محصولات خودشون رو برای این ویندوز نهایی کنند که موقع ورود نسخه نهایی به بازار مشکلاتی کاربران رو دامن گیر نکنه.
گفته میشه نسخه RTM با نسخه ی نهایی تفاوت زیادی نداره.به هر حال توصیه من هم اینه که تا زمان ارائه رسمی این ویندوز دست نگه دارید چون امکان داره تو همین مدت هم یک سری از باگ های ویندوز گرفته بشه یا چیزی به اون اضافه یا کسر بشه.
موفق باشید.
کاربر شهرسختافزار
كاملا درست فرموديد . چون امروز توي بايت نوشته بود كه مايكروسافت تعدادي از مشكلات ويندوز 7 را اعلام كرده و يه ابديت براي حل اونا قرار داده كه فكر كنم مربوط به قسمت شبكه و اشتراك گذاري در ويندوز بودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Comodo Internet Security
۲۲ اکتبر ۲۰۰۹ در پانوشت این تاریخ ذکر شده بود و من طبق این تاریخ کفتم فردا عرضه میشه و منظورم هم rtm بود.
ممنون
Computex (21-10-09)
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
بله ریلیز نهای ویندوز 7 طبق ارائه این سایت در این لحظه ؛ 5:36:00 (HRS-MIN-SEC) میباشد .
SSA Super V.I.P
بازم ادامه بدید موضوعی که ربطی به تاپیک نداره رو ! طوری نیست .
عزیزان ، رعایت کنید ...
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
htondkar (21-10-09)
کاربر شهرسختافزار
قیمت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند؟ .....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks