با توجه به نزدیک شدن به زمان ارائه رسمی ویندوز Seven و پرسش و سوالاتی که احتمالا در ذهن اکثر کاربرانی که میخواهند به این نسخه جدید از ویندوز کوچ کنند مبنی بر همخوانی با سخت افزارهایی که قصد نصب این سیستم عامل رو دارند و همچنین ، همخوانی با نرم افزارهایی که هم اکنون بر روی سیستمشون نصب است ، گفتم بد نیست اگر نرم افزاری مطمئن برای این کار به این دسته از کاربران معرفی کنم که از این بابت خیالشون راحت باشه.
نام این نرم افزار Windows 7 Upgrade Advisor هست که در سایت شاهوار با آن آشنا شدم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- آیا سیستم عامل جدید همه قطعات سخت افزاری من را شناسایی میکند ؟ و یا نیازمند تهیه Driver های مورد نیاز آن هستم ؟
- آیا رایانه من قابلیت و به قول معروف کشش استفاده از سیستم عامل جدید را دارد و یا قدیمی شده است ؟
- کدام یک از نرمافزارهای مورد استفاده من در ویندوز جدید قابل استفاده نیستند و نیازمند تهیه نسخههای جدیدتر و هماهنگ با سیستم عامل جدید هستم ؟
و دهها سوال مشابه دیگر که روند نصب سیستم عامل جدید را برایتان پر از استرس و دلهره میکند .
اما نگران نباشید .
مایکروسافت نرم افزار کوچکی را در همین زمینه ارائه داده است که از طریق آن میتوانید جواب تمامی سوالات خود را تنها با صرف چند دقیفه زمان بیابید .
نرم افزار Windows 7 Upgrade Advisor یک ابزار کاربردی و رایگان در همین زمینه است
تنها کافی است نرم افزار ۶ مگابایتی فوق را از اینجا دریافت و بر روی رایانه خود نصب کنید . نرم افزار شروع به بررسی سخت افزار موجود و نرم افزارهای نصب شده بر روی رایانهتان و همچنین درایورهای سخت افزیری رایانه تان میکند و پس از چند دقیقه گزارش کاملی از نرم افزارها و سخت افزارها و درایورهای سخت افزاری ای که با ویندوز ۷ هماهنگ نیستند ارائه میکند .
» ورود به صفحه دریافت Windows 7 Upgrade Advisor
» حجم ۶ مگابایت
پانوشت:----------------------------------------------
شایان ذکر است نسخههایی که هم اکنون در اینترنت و یا بسیاری از فروشگاههای اینترنتی با عنوان ویندوز ۷ ارائه و یا فروخته میشوند همگی نسخههای آزمایشی از این سیستم عامل هستند و نصب و استفاده از آن به هیچ عنوان پیشنهاد نمیشود . توصیه میکنیم کمی دیگر منتظر بمانید تا نسخه اصلی و نهایی ویندوز سِوِن در تاریخ ۲۲ اکتبر ۲۰۰۹ ارائه شود .
منبع : Shahvar.net
لینک این صفحه : http://www.shahvar.net/1388/07/24/wi...sor/#more-3525

Bookmarks