ninja_dh42 (09-01-13)
merci mozu kheily jalebe!
آخرین ویرایش توسط m.sepasi در تاریخ 28-05-12 انجام شده است
ninja_dh42 (09-01-13)
خب به سلامتي جواب سوالمو هنوز نگرفتم
ninja_dh42 (09-01-13)
سلام من برنامه رو با توضیحات دانلود کردم
ولی برنامه ای که نوشته بودین دقیقا عکس کار میکرد یعنی وقتی com وارد میکردم پیام u ener wrong password ظاهر میشد
و بالعکس
خوب گفتم طبق توضیحات مقاله برنامه باید کرک شده باشه
پس وقتی برنامه رو تومحیط olldbg110 باز میکنم باید برعکس توضیحات مقاله عمل کنم یعنی دستور jne رو به je تبدیل کنم تابرنامه به حالت اول برگرده
یعنی وقتی رمز com رو وارد میکنم جواب welcome رو دریافت کنم
خوب مراحل رو انجام دادم تو قسمتی که باید دنبال jne یا je بگردم خبری از این دوتا نبود فقط یه چیزی شبیهشون بود(jnz) گفتم شاید باید اینو تغییر بدم که روش کلیک کردم بعد دکمه ی اسمبل رو فشار دادم مراحل رو دنبال کردم ولی نتیجه نداد
راهنمایی کنید لطفا
ninja_dh42 (09-01-13)
سلام من برنامه رو با توضیحات دانلود کردم
ولی برنامه ای که نوشته بودین دقیقا عکس کار میکرد یعنی وقتی com وارد میکردم پیام u ener wrong password ظاهر میشد
و بالعکس
خوب گفتم طبق توضیحات مقاله برنامه باید کرک شده باشه
پس وقتی برنامه رو تومحیط olldbg110 باز میکنم باید برعکس توضیحات مقاله عمل کنم یعنی دستور jne رو به je تبدیل کنم تابرنامه به حالت اول برگرده
یعنی وقتی رمز com رو وارد میکنم جواب welcome رو دریافت کنم
خوب مراحل رو انجام دادم تو قسمتی که باید دنبال jne یا je بگردم خبری از این دوتا نبود فقط یه چیزی شبیهشون بود(jnz) گفتم شاید باید اینو تغییر بدم که روش کلیک کردم بعد دکمه ی اسمبل رو فشار دادم مراحل رو دنبال کردم ولی نتیجه نداد
راهنمایی کنید لطفا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مطمئن باش کلی اعصابمو خورد کردی
حالا برام توضیح بده ببینم مشکل کار من کجاس تا از دلم دربیاد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ninja_dh42 (09-01-13)
دوست عزیز نرم افزارهای جدید سخت کرک میشن ، شما بگی کرک کدوم نرم افزارو میخوای و توی انجمن مخصوصش درخواست بدی بهتر راهنماییت می کنن ...
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Moein (08-07-12), ninja_dh42 (09-01-13), smrbh (08-07-12)
سلام
من يك نرم افزار دارم از وقتي كه مادر بردم را تعويض كردم هر كاري مكنم كد را قبول نميكنه لطفا راهنماي كنيد
ninja_dh42 (09-01-13)
|
سلام
تاپیک ادامه پیدا نمیکنه ؟
ninja_dh42 (09-01-13)
سلام
میشه من یه نرم افزار بدم برام کرکش کنید؟
با تشکر
ninja_dh42 (09-01-13)
دوست عزیز دست گلت درد نکنه واقعا زحمت کشیدید اینطور نیست که کسی خوشش نیومده باشه برعکس خیلی هم جالبه ولی شاید اکثرا مثل من که توی تمام سایتها سرک میکشم و بدنبال مطالب جالبی از این دست که شما زحمتشو کشیدید میگردم زحمت ارسال یک تایپیک چند سطری رو به خودمون نمیدیم و اونجور که باید از زحمات شما عزیزان تشکر نمیکنیم من اینجا لازم دونستم که بابت همه جیز از شما تشکر جانانه ای کنم و به ادامه تشویقتون کنم واقعا خسته نباشین همگی تون.
ضمن عرض سلام وخسته نباشید من یک نرم افزار دارم بنام Visulizer 3D که مربوط به دستگاههای فلزیاب شرکت OKM آلمان و اختصاصی همین شرکت میباشد که به همراه دستگاه این نرم افزار نیز رایگان داده خواهد شد . این نرم افزار دارای چهار کلید یا سریال نامبر است که به هر دلیلی اگر چهار بار نرم افزار رو نصب کنید برای بار پنجم باید کلید دیگری رو خریداری کنید یا دوباره نرم افزار رو کامل خریداری کنید که قیمتی حدود سه میلیون و چهارصد تومان یعنی هزار دلار دارد بدی این نرم افزار اینه که اگر سریال رو اشتباه وارد کنید بدون هیچ پیغامی پنجره بسته خواهد شد و برای کرک کردن نمیتوانید اروری را ببینید که بدنبال کرک کردنش باشید البته من با برنامه های مختلفی سعی در کرک کردنش دارم که هرروز دارم همین کار رو میکنم ولی هنوز موفق نشدم . JNE را به JE و بالعکس تبدیل کردم PUSH را به VOB و خلاصه خیلی کارهای دیگه ولی نشد میتوانید راهنمایی بفرمایید البته در سایت OKM این برنامه بصورت DEMO وجود دارد که میتوانید دانلود کنید ولی کارآیی لازم رو نداره.
با تشکر فراوان Ninja_dh42
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks