سلام.در مورد چه مشکلی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان یکی کمک کنه
سلام.در مورد چه مشکلی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام در این موردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 30MORGH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسابی کلافم کرده
دوستان کمک کنید
|
آقا یکی جواب بده
بابا یکی از اساتید لا اقل راهش رو بگه.............برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام.میخوای فایلو بزار.اگه وقت کردم (چون امتحاناتم داره شروع میشه و کم آنلاین میشم) آنپک دستی میکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 30MORGH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی به نظرم اول با PEID چک کن ببین
1)آیا پک شدست یا نه و نوع آنپک
2)ببین احتمال وجود چه متد های کد کردن وجود داره(با پلاگینش)
با سلام ممنون از اینکه جواب دادید و ببخشید
اینم برنامه متاسفانه من اطلاعات ناچیزی و تقریبا هیچی از کرک دارم ممنون میشم راهنمایی و یا کمکم کنید
اینم یکی از فایلها
سلام.ببخشید نرسیدم چون توی امتحاناتم ولی این چند روز حتما یه نگاه بهش میندازم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 30MORGH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بچه ها با کدوم گزینه موافقید
1- کرک می از سطح ساده تا متوسط بزارم
2-فییلم آموزش کرک می اولی رو بزارم
3-به جای تکیه روی کرک می برم سراغ کرک نرمافزار های کاربردی
البته همه اینها بعد از امتحاناتم(زیاد طول نمیکشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
منتظر نظراتتون هستم چون واقا میخوام بدونم آیا اصلا علاقه ای به این مبحث دارین یا نهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks