Surpriser (30-10-08)
من تونستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Labyrinth در تاریخ 28-01-09 انجام شده است
Surpriser (30-10-08)
آفرین.کسی دیگیی نتونست؟؟؟ بچه ها شرکت کنید بحثو داغ کنیم دیگه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بحث ادامه داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.اگر بچه ها مشتاق بودن که بله ولی فایده نداره که هر دفعه بیام یه کرک می بنویسم و یکی دو نفر بیشتر دانلود نکنن که تازه بخوان کرک کنن.ولی در کل اگر بچه ها مشتاق بودن من در خدمتم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من توی 10 ثانیه کرکش کردم .. فقط کافیه اینو JE SHORT 0040210B به اینصورت JNE SHORT 0040210B تغییر بردیم
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
اگر الگریتم crc32 تغییر کرد برنامه اجرا نشود(البته نه به تنهایی فقط ؟؟؟ تا آخر دیکود از اینا با کاراکتر های مختلف هست- eas-eax-mov (lr)...
خوب این الگوریتم تغییر نمیکنه و دیکو هم عمرا نمیشه و نخواهد هم شد
ولی میشه بای پاس کرد [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/simorgh/Desktop/crack/showthread.php_files/eek.gif[/IMG]
حالا باید خط به خط ؟؟؟ را پیدا کنید و بعد از هر تغییر به PUSH برنامه را تست کنید تا خراب نشده باشه
بعد pop را به ACK تبدیل و .............
ولی من از حرفهای دوستم چیزی متوجه نشدم
وقتی با برنامه باز میکنم با این پیامها رو برو میشم
کسی از دویتان میدونه چیکار باید کرد؟
من با چندتا دیگه هم همین مشکل رو دارم
D J V A H I D (23-02-09)
شما نرم افزار رو اینجا قرار بدید تا ببینم میتونم قفلش رو براتون باز کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط 30MORGH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
30MORGH (21-12-08), D J V A H I D (23-02-09)
اینم یکی از برنامه ها
البته این برنامه تا قفل سخت افزاریش همراش نباشه کار نمیکنه
و روی تغییر حجم هم حساسه
D J V A H I D (23-02-09), Labyrinth (21-12-08)
|
بالاخره باید برنامه باز بشه تا بشه یک سرنخ از قفلش به دست آورد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حساس بودنش مربوط میشه به یک کد توی برنامه نویسیش وگرنه پک نشده بازم بچه های دیگه بیان یک نگاهی بندازن چون برمبنای دلفی نوشته شده یکم کار حرفه ای تر میشه
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
30MORGH (21-12-08)
این برنامه باکس تعمیر موبایل هست
ریسورس هکر میتونی اینتر فیس برنامه رو ببینی
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks