داره پیام میده که دیسک غیر مجاز هستش از چه دیسکی مال چه بازی استفاده کردی
بهترین کار اینه که یک Image از دیسکتان با فرمت ISO بگیرید و بعدش اونرا با Linuz iso CDVD 0.90 توی برنامه بخونیش
داره پیام میده که دیسک غیر مجاز هستش از چه دیسکی مال چه بازی استفاده کردی
بهترین کار اینه که یک Image از دیسکتان با فرمت ISO بگیرید و بعدش اونرا با Linuz iso CDVD 0.90 توی برنامه بخونیش
|
|
از دیسک بازی Test Drive Unlimited استفاده کردم. وقتی هم دیسک بازی nfs-prostreet یا nfs-carbon رو میذارم هم همین ارور رو میده و بازی اجرا نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط JEskandari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما از اینجا ورژن جدیدتر را داونلود کنید فایلهای بیوس هم از همینجا که دارید کپی کنید ببینید کیفیت چطور هستشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط koorosh kabir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.multiupload.com/KO2XHBJC2J
koorosh kabir (01-03-10)
آیا توی Pluginsربوط به DVD مشخص میکنید از کدام Image یا درایو استفاده کند. البته من توصیه میکنم از Image استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X7 Turbo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن اگه ممکن از منوی تنظیمات برنامه چند تا تصویر بگیرید بعد اونا را توی یک فایل Zip فشرده کنید و به یک Upload Center مثل 4Shared.com آپلود کنید تا من بتونم تنضیمات شما را ببینم.
آخرین ویرایش توسط JEskandari در تاریخ 02-02-10 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks