پاسخ: قویترین نرم افزار برای اجرای بازی های PlayStation 2
نقل قول:
فکر کنم برنامه مشکل داره ، چون هر بازی ای رو که میخواستم باهاش اجرا کنم ارور میداد. اروری که میداد تو قسمت command prompt برنامه ظاهر میشد و میگفت که نمیتونه rom رو پیدا کنه. تمام درایور ها و همین طور ویندوزم آپدیت هست (من از ویندوز7 استفاده میکنم). راستی توی ویندوز XP هم امتحان کردم ولی بازهم همون ارور رو میداد.:1. (18)::1. (18)::1. (8)::2mo5pow::2mo5pow:
مشخصات سیستمم به شکل زیر هست:
CPU: intel C2D E7500 >>>overclocked to 3.3 GHz
Mainboard: ASUS P5Q
VGA: Club3D Geforce 9600 GT Overclocked
Ram: 2x2GB DDR2 800
Power: Green GP-585B
دوست عزیز یک عکس از تمام پنجره های برنامه موقع پیغام خطا بگذارید اینجا تا بتون بگم مشکلتان کجا است .
راستی اینم لینک راهنمای فارسی برنامه که یکی از هموطن های عزیز زحمت ترجمه اش را کشیده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در ضمن سیستم شما باید بتونه از عهده این برنامه در حد قابل قبول بر بیاید
نقل قول:
دوست عزیز یک عکس از تمام پنجره های برنامه موقع پیغام خطا بگذارید اینجا تا بتون بگم مشکلتان کجا است .
راستی اینم لینک راهنمای فارسی برنامه که یکی از هموطن های عزیز زحمت ترجمه اش را کشیده
در ضمن سیستم شما باید بتونه از عهده این برنامه در حد قابل قبول بر بیاید
اول این ارور رو میداد
بعدش دوباره امروز وقتی برنامه رو امتحان کردم ، اولش همین ارور رو داد ولی این دفعه وقتی این ارور ظاهر شد ، در قسمت command prompt برنامه نوشت که پارامتر ها ریست شده و اون وقت بود که برنامه کار کرد و صفحه ی بازی را آورد، ولی صفحه بازی سیاه بود و هر چقدر که صبر کردم هم بازی اجرا نشد.
داره پیام میده که دیسک غیر مجاز هستش از چه دیسکی مال چه بازی استفاده کردی
بهترین کار اینه که یک Image از دیسکتان با فرمت ISO بگیرید و بعدش اونرا با Linuz iso CDVD 0.90 توی برنامه بخونیش
نقل قول:
داره پیام میده که دیسک غیر مجاز هستش از چه دیسکی مال چه بازی استفاده کردی
بهترین کار اینه که یک Image از دیسکتان با فرمت ISO بگیرید و بعدش اونرا با Linuz iso CDVD 0.90 توی برنامه بخونیش
از دیسک بازی Test Drive Unlimited استفاده کردم. وقتی هم دیسک بازی nfs-prostreet یا nfs-carbon رو میذارم هم همین ارور رو میده و بازی اجرا نمیشه.:1. (28):
هنوز این نرم افزار مشکل داره گرافیک پایینه وتصویر لرزش داره
نقل قول:
از دیسک بازی Test Drive Unlimited استفاده کردم. وقتی هم دیسک بازی nfs-prostreet یا nfs-carbon رو میذارم هم همین ارور رو میده و بازی اجرا نمیشه.:1. (28):
آیا توی Pluginsربوط به DVD مشخص میکنید از کدام Image یا درایو استفاده کند. البته من توصیه میکنم از Image استفاده کنید
در ضمن اگه ممکن از منوی تنظیمات برنامه چند تا تصویر بگیرید بعد اونا را توی یک فایل Zip فشرده کنید و به یک Upload Center مثل 4Shared.com آپلود کنید تا من بتونم تنضیمات شما را ببینم.
نقل قول:
هنوز این نرم افزار مشکل داره گرافیک پایینه وتصویر لرزش داره
شما از اینجا ورژن جدیدتر را داونلود کنید فایلهای بیوس هم از همینجا که دارید کپی کنید ببینید کیفیت چطور هستش
دوستان من در اجرای سری بازیهای ace combat مشکل دارم موقع انتخاب new gameرفتن داخل بازی صفحه سیاه میشه وصدا گیر میکنه فایل بایوس یا پلاگین مخصوص میخواد یا تنظیمات اشکال داره
دوست عزیز به این لینک مراجعه کرده و ببینید که آیا ورژن مورد نظر شما در لیست بازیهای Support شده هست یا نه
ساپورت میکنه دوست عزیز ولی نمیدونم چرا گیر میکنه قضیه اون رنگهایی که جلو شون زده چیه:yes: