SajjadKhati (15-10-16)
کاربر شهرسختافزار
SajjadKhati (15-10-16)
سلام
از چه لحاظ منظورتونه؟
با متحرک سازی فلش آشنایین که باید جداگانه در فلش درست کنین
اگه منظورتون تغییر پوزیشن (x و y) هست که توابع شون موجوده
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام لطفا اسمه یک برنامه ی فلش که بتونیم باهاش نوشتنی های متحرک بسازم بگین ممنون
SajjadKhati (15-10-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed.joor12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
من فلش کار نکردم و نمیدونم ولی فکر کنم برنامه ی Swish Max خوب باشه . بهتر از اون هم که خود برنامه ی آدوب فلش هه
حالا از دوستان بپرسین بهتره
salpc (15-10-16)
کاربر شهرسختافزار
Swish max واسه اینکار مناسبه من تست کردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (15-10-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام بخشید میشه .دو چک باکس که برنامه اجرایی داشته مثل نرو و یولید و یک دکمه نصب داشته باشه ممنون میشم آموزش کدونویسی شو بزارید توسایت. ممنون
SajjadKhati (17-10-16)
کاربر شهرسختافزار
خوب متوجه نشدم!! یعنی دوتا چک باکس که روشون کلیک بکنی یه نرم افزاری بخواد نصب بشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed.joor12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (17-10-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام بله ولی یک دکمه نصب براش بزاریم
SajjadKhati (17-10-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
اون نرم افزاری که میخواهی نصب بشه کپی ش کن تو cd-root یه پوشه Software بساز بعدش تو نرم افزار با چک باکس تنظیماتش پوشه رو بهش معرفی کن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed.joor12 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Working Folder .
SajjadKhati (17-10-16)
کاربر شهرسختافزار
ممنون آموزش کدنویسی میشه بنویسید
SajjadKhati (17-10-16)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks