پاسخ: » اخبار و بحث های مربوط به GOOC 2010 Iran
متاسفانه با وجود تماس های مکرر ، اس ام اس های زیاد و ... بنده طی این روز ها هیچ بهبودی توی مسائل حمل و نقل آواژنگ نمیبینیم .
مال وحید عزیز که فکر کنم 5 شنبه هفته پیش ارسال شد اما هنوز به دستشون نرسیده . من امروز تماس گرفتم گفتند تعاونی 15 هست که بعد دیدیم هنوز نرسیده !
لطفاً قطعاتی که ارسال میشه را شماره پیگیریش را قرار بدید که خود دوستان بتونند پیگیری کنند ( البته فکر کنم 5 شنبه هفته پیش من درخواست کردم که شماره های پیگیری را دوستان ما در آواژنگ قرار بدند اینجا که متاسفانه اتفاق نیوفتاد ) .
سلام
من نمی تونم پست آخر رو که شهریار داده رو ببینم!!!!:1. (27):.......
1 :تعداد فایل پیوست
بشتابید بشتابید ...:Love-ssa~! (1):
من فکر می کنم توی بد زمانی داره مسابقه بر گذار میشه ...
ولی عزیزان تلاش خودشون رو می کنن
با ارزوی موفقیت برای همه دوستان:love:
-----------------
معین جان این فایل سیو شده ی 05 هستش می تونید زحمتش رو بکشید. ممنون می شم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر از شهریار عزیز بخاطر پیگیری مسائل که با اینکه خیلی گرفتار هستند باز هم یاری میکنند
گرافیک من بالاخره رسید تعاونی 15 نبود انبار ترمینال مرکزی بود که کسی اونجا خبر نمیده که محموله رسیده باید خود طرف بره بپرسه
خوشبختانه گرافیک من رسید و تست گیری رو آغاز کردم ولی نا امیدانه با توجه به پردازنده 670 که همه دوستان رکوردهای بالا رو درو میکنند :love:
با سلام
اقا اون قطعات رویایی رو من حدث می زنم جوایز مسابقه باشند افرین به شرکت اواژنگ که چنین قطعاتی رو برای جوایز مسابقه انتخاب کردند
محمد علی جان این هم لینک شما : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان لطف کنند از این به بعد فایل رو به صورت پیغام خصوصی برای من ارسال کنند
با تشکر
سلام:great:
کارت من هنوز نرسیده.... می شه یکی رسیدگی کنه!!!
باید شنبه یا یک شنبه هفته ی پیش سفارش داده شده ! باشه !!:cool:.
کارتم رسید !!!!!! بعد از یه عمر!!!! چه سیستم حمل و نقل خفنی داره این آواژنگ!!!:great:
این تاپیک رو هم به موضوع اضافه کنیم خوبه:
با سلام خدمت دوستان عزیز
با توجه به حضور مین برد P55A-UD7 در بازار اصفهان من قصد خرید و استفاده از این مدل در این مسابقات رو دارم لذا خواهشمندم مسئولان مربوطه این قضیه را پیگیری نمایند .
از اونجایی که چیزی به پایان مسابقه باقی نمانده لطفاً سریع پیگیری نمایید .