پاسخ: » اخبار و بحث های مربوط به GOOC 2010 Iran
مسابقه تموم شد ...
شاید به خاطر اون اشتباه مسابقه خیلی سرد تر از حد انتظار تموم شد اما در آخر با نتیجه ای که سیاوش جان زدند این سردی شکست و مسابقه با حرارت تموم شد ...
تبریک میگم به سیاوش عزیز ، نیما عزیز ، محسن عزیز و :party:
به سعید جان ، وحید جان ، محمد علی عزیز و حامد عزیز که با نتایج خوب خودشون باعث شدند مسابقه داغ بشه .
و در آخر باید از همه ی اعضای شهر سخت افزار تشکر ویژه کرد که باز هم با قدرت خودشون مسابقه را داغ و جذاب نگه داشتند . :Love-PCN~!::Love-ssa~! (1):
بله سرانجام این مسابقه تمام شد .
جا داره اینجا از تمامی شرکت کنندگان و زحماتی که کشیدن تشکر کنم و نتایج به دست آمده رو به همه تبریک بگم خصوصاً سیاوش عزیز که موفق به شکست رکور چهارم جهانی Super PI شد و نقطه عطفی خواهد بود برای موفقیت های آینده بچه های شهر سخت افزار و پی سی نتورک .
با سلام خدمت دوستان خوبم
همگي خسته نباشيد
مسابقه خيلي خوب بود جا داره از شركت آوا ژنگ هم تشكر ويژه كنم ( اقاي حيدري) كه هي من قطعه سوخته ميبردم پيشش:lol:
مسابقه جذابي بود ولي بخاطر يكسري مشكلات كه بوجود اومد شهريار و معيين عزيز كنار رفتن كه اگه بودن فكر كنم روز آخر مسابقه همه حتي خودم از شدت هيجان سكته ميكرديم
بزوردي result هايي كه هيچوت ثبت نشدن رو ميبينيد :yes:
پارتي كجاست ؟ پارتي ميخوام:party:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ظاهراً شرکت آواژنگ هیچ برنامه ای برای برندگان مسابقه نداره . لااقل یه 5850 نا قابل میدادید دل ما خوش میشد . :lol:
فکر میکردم برنامه ریزی در پایان مسابقات بهتر شده باشه ولی هنوز هیچ خبری از مسئولین آواژنگ نیست و برنامه هایی که برای برندگان در نظر دارند!!!!
تا ما باشیم دیگه شرکت نورزیم.:great:
داشتم HW میگشتم این تریلر باحال رو دیدم از GOOC 2010 حتما ببینیدش فقط یه Ocer تو تریلر هست اونم شهریار عزیزه . :دی
يك گزارش از آواژنگ خواندنش خالي از لطف نيست