پاسخ: » اخبار و بحث های مربوط به GOOC 2010 Iran
نقل قول:
پردازنده های ES مجاز نیستند .
مادربرد ها را من خیلی وقت پیش سفارش افرادی که پول ریخته بودند را انجام دادم و آواژنگ هم باید فرستاده باشه . بنده در اسرع وقت پیگیری میکنم و خبرش را میدم . :11():
سلام:give_rose:
آقا شهریار امروزم خبری نشد. دیگه داریم میریم تو اردیبهشت ماه برادر... می دونم شما سفارش دادین اما پیگیری کنید ببینید کجا گیر کردن.
از بس زنگ زدم تیپاکس دیگه جوابمو نمی دن...:1. (27): رفتم اون جا (الان از اونجا اومدم) یه هم فامیل من بود اما مال من نبود متاسفانه.... فکر نکنم این هفته هم بتونم تست بزنم.:1. (26):
حا لا می شه بگید چه سالی مین بورد می رسه دستم.
به نظرم اگر بتونی شماره بارنامه رو بهمون بدی راحت میشود پیگیری کرد یا خبری گرفت به هر حال گیگا وقتی پست می کرده رسید پستی داشته برای هر محموله
دست شما درد نکناد
سلام بر تمامی دوستان
از اونجایی که هدف من این بوده که همیشه بچه های تیم خودمون رو تا حد توانم ساپورت کنم این بار هم می تونم یک کمک کوچیک به دوستان بکنم
دوستان می تونند برای ولید ORB روی من حساب کنند با کمی تحقیق متوجه شدم در صورتی که چند Ip به اکانت وصل بشند اکانت رو بلاک می کنند و از اونجایی که شاید درست نبود اکانت مشترکی خریده بشه و بعد از مسابقه طرفی که اکانت رو ثبت می کرد دیگه نخواست این کار رو بکنه
من یک اکانت شخصی خریداری کردم که دوستان می تونند بر هر Valid key تست خودشون رو انجام بدند و از نتیجه کار Save بگیرند بعد Save رو برای من ارسال کنند تا با اسم خودشون در اکانت خودم ولید کنم و لینک فایل ولید شده رو در اختیار شخصی که تست رو انجام داده قرار بدم شاید این کمک کوچکی باشه که من بتونم برای دوستانی که Valid key 3ِD mark 05 رو ندارند و می خواهند در این مسابقه شرکت کنند باشه و دغدغه این موضوع که نمی تونند فایل رو ولید کنند رو نداشته باشند
با تشکر
SSA MEMBER
با سلام
برای اون مورد که در پست قبل گفتم می بایستی از طریق زیر اقدام کنید
ابتدا تست مورد نظر رو پاس کرده و بعد از مشاهده تصویر زیر :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بر روی گزینه Save as ... کلیک کرده
سپس یک صفجه جدید برای Save کردن باز خواهد شد شما می بایستی در این صفحه مطابق زیر یک اسم رو برای ریزالت خود انتخاب کنید
سپس بر روی گزینه Save کلیک کرده
حال با توجه به مکان مورد نظر برای شما یک فایل با فرمت .3dr ذخیره شده شما می بایست فایل مورد نظر رو برای من توسط پیغام خصوصی ارسال کرده و در سریع ترین وقت ممکن من لینک ولید رو با اسم شما برای شما پیغام خصوصی خواهم کرد
موفق و پیروز باشید
SSA MEMBER
نقل قول:
سلام بر تمامی دوستان
از اونجایی که هدف من این بوده که همیشه بچه های تیم خودمون رو تا حد توانم ساپورت کنم این بار هم می تونم یک کمک کوچیک به دوستان بکنم
دوستان می تونند برای ولید ORB روی من حساب کنند با کمی تحقیق متوجه شدم در صورتی که چند Ip به اکانت وصل بشند اکانت رو بلاک می کنند و از اونجایی که شاید درست نبود اکانت مشترکی خریده بشه و بعد از مسابقه طرفی که اکانت رو ثبت می کرد دیگه نخواست این کار رو بکنه
من یک اکانت شخصی خریداری کردم که دوستان می تونند بر هر Valid key تست خودشون رو انجام بدند و از نتیجه کار Save بگیرند بعد Save رو برای من ارسال کنند تا با اسم خودشون در اکانت خودم ولید کنم و لینک فایل ولید شده رو در اختیار شخصی که تست رو انجام داده قرار بدم شاید این کمک کوچکی باشه که من بتونم برای دوستانی که Valid key 3ِD mark 05 رو ندارند و می خواهند در این مسابقه شرکت کنند راحت باشه و دغدغه این موضوع که نمی تونند فایل رو ولید کنند رو نداشته باشند
با تشکر
SSA MEMBER
مرسي معين جان كه به فكر بچه هاي تيم هستي
اميدوارم اين دوستي و هم تيمي هميشه بين بچه هاي SSA بمونه كه بتونيم به همديگه كمك كنيم
اين مسابقه هم ميگذره تنها چيزي كه باقي ميمونه همين خاطرات و خوبي هاشه كه هميشه تو ذهن ميمونه
مرسي مرسي :great::love:
سلام
بچه هاي عزيز سلام
اول از همه بابد راجع به ديركر ارسال قطعات عذرخواهي كنم.
قطعات همگي امروز يكشنبه بايد به دست دوستان برسه.
معمولاً شهرستان ما چند روزی نسبت به بقیه استانها تاخیراتی داره و تنها راه اینکه بشود پیگیری کرد همون کد شناسه و رهگیری مرسوله هست
استان سیستان و بلوچستان از لحاظ پست به سبب موقعیت سیاسی که دارد بسیار ضعیف عمل میکند
من یه چیزی بگم. مسابقه خیلی شول و ول شده ....:1. (26): اصلا مثل SOOC نیست. فقط ضد حاله.... نه رقابتی ... نه هیجانی...
مقصر کیه:126fs3186991::hmm2:
سلام:give_rose:
من الان از تیپاکس اومدم. (امروز یکشنبه بود دیگه؟). مین بورد نرسیده.
خون جلو چشامو گرفته.
خبر های خوب :
سعید جان این کد رسید شما : 0040
وحید جان شما هم تیپاکس قبول نکرده گویا با باربری فرستادند به اینجا : تعاونی 15 ، شماره رسید هم : 210625
سیاوش جان هم امروز آواژنگ براش پیک کرده مادربرد را ، گرافیکشون را هم فردا براشون پیک میکنه .
چند تا تیم از اصفهان هم قصد شرکت دارند که ایشالله قطعات اون ها هم طی روز های آینده به دستشون میرسه . :give_rose: