دوستان ببخشید که سئوال احمقانه ای میکنم....ولی چه کنیم که نمیدونیم..
میخواست بدونم ES و Retail چیه؟؟
ممنون
Printable View
دوستان ببخشید که سئوال احمقانه ای میکنم....ولی چه کنیم که نمیدونیم..
میخواست بدونم ES و Retail چیه؟؟
ممنون
فکر کنم ES نمونه ی مهندی سازش باشه که قبل از عرضه رسمی به بازار برا تست می آد بیرون دست یوزر. . .خصوصیات خیلی خوبیم دارن. مثلا برا یه فرکانس مشخس cpu مهندسی ولتاژ کمتری می خواد .... ( همین قدر می دونم):love:
سلام
بايت دعوت نامه مشكلي وجود ندارد. فقط وضعيت تيم برگزيده بايد تا قبل از 20 ارديبهشت مشخص بشه تا بتونيم مقدمات رو فراهم كنيم.
بچه ها بهتره زود تر شروع كنن.
با سلام خدمت شما .نقل قول:
ارسالی توسط Overclock yourself برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
میخواستم در مورد مجاز یا غیر مجاز بودن چیپ های ES در مسابقه یک توضیحی بدید .
و اینکه اگر من قطعاتم رو از خارج از ایران تهیه کرده باشم برای وارد کردن سریال مشکلی به وجود میاد یا خیر ؟
با تشکر :11():
سلام
چند سوال و نکته به نظرم آمده که امیدوارم به پاسخ درستی در این زمینه برسم
1- اول اینکه اگر قرار باشه که پردازنده های ES هم در مسابقه حضور داشته باشند زیاد جالب نیست و مسابقه بین پردازنده ها خواهد بود نه اورکلاکرها
2- دوم که ترتیب مسابقه به چه صورتی هست آیا میتونیم فقط در یک قسمت از 2 تست موجود شرکت کنیم یا حتماً باید در هر 2 تست شرکت داشته باشیم و مجموع امتیازات 2 تست با هم جمع می شوند و نتیجه نهایی حاصل میگردد؟
درسته.
تهیه یک چیپ Engineering Sample برای هر فردی داخل ایران کاره ساده ای نیست واگر هم قرار باشه همچنین قیمت بسیار بالاتری نسبت به پردازنده های Retail داره و همونطور که در پست قبل هم اشاره کردم تفاوت قدرت اورکلاک چیپ های Sample نسبت به Retail خیلی متفاوت میتونه باشه و بهتره که قانون ممنوعیت ES توسط شرکت آواژنگ گذاشته بشه.در غر این صورت قدرت یک OverClocker انتخاب نمیشه بلکه کسی که یک چیپ ES خوب داره انتخاب میشه و جریان Hwbot توی این مسابقات پیاده میشه که جالب نیست.
با تشکر و احترام
با سلام
از نظر قیمت که چیپ های ES ارزون تر از سی پی یو های Retail هستند و خوب در صورتی که هر چیپی به صورت Handpick باشه گرون تر از حالت پایه هست دلیل هم کاملا منطقی هست چون طرف تعداد زیادی سی پی یو خریداری کرده و می خواد جای ضرر خودش رو جبران کنه!!!
والا این موضوع الان داره بحث می شه که مجاز باشه یا نباشه در مسابقات انتخابی قسمت های مختلف دنیا و چون دیگران توانایی تهیه چیپ های سمپل رو دارند شاید قوانین ما با قوانین اون ها باید متفاوت باشه و از اونجایی که ایران با سایر دنیا متفاوت هست به نظر شخصی خود من مجاز نباشه بهتر هست
حال باید به نظر محترم شرکت برگزار کنند احترام گذاشت و طبق قوانین شرکت اواژنگ در مسابقه شرکت کرد
یعنی در این صورت میتوان از 4 عدد 5870 استفاده کرد دیگه ؟نقل قول:
کارت های گرافیک مورد استفاده برای این قسمت می بایست تک GPU ای ( تک هسته ای ) باشند ( برای مثال GTX 295 و 4870X2 مجاز نیستند )
اینطوری که نمی شه اگر Multi کارت ها هم مجاز می شدند فکر کنم 4870x2 , 295 هم مجاز بدندنقل قول:
فکر کنم مسابقه بر پایه Single باشه یعنی هم Single card هم Single Gpu
اینجا نوشته شده ! کارت های گرافیک مورد استفاده برای این قسمت می بایست تک GPU ای ( تک هسته ای ) باشند .
کارت ها !
نوشته نشده Multi GPU استفاده نشه !