بسیار متشکر.فقط این درایور برای ویندوز ایکس پی هست؟ویندوز من 7 هستش آخه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار متشکر.فقط این درایور برای ویندوز ایکس پی هست؟ویندوز من 7 هستش آخه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
عرض کردم که ویندوز های سون و 8 نیازی به نصب درایور نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من دنبال این سه درایور میگردم، ممنون میشم لینک مستقیم بدید
Vendor Id: 0x8086 Device ID:9c3a
و
Vendor Id: 0x8086 Device ID:9c31
و
Vendor Id: 0x8086 Device ID:9c22
این هم لینک سایت سازندهBF-810
USB Serial Adapter
http://www.bafo.com/media/download/2...ler_v1.9.0.zip
karbon (31-05-15)
کاربر شهرسختافزار
در صورت امکان لینک دانلود جدید را قرار بدید این لینک کار نمیکنه در ضمن ویندوز من الان 10 64bit میباشد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 64 بیت هم درایور بعیده کار کنه . وبسایتش هم از دسترس خارج شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.fossweb.com/delegate/ssi...s_allinone.zip
karbon (21-08-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبا سپاس از شما دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من برای ویندوز 10 اینو راه اندازی کردم متاسفانه به محض وصل کردن خودش نصب شد بدون نصب داریور مخصوص خودش الان طبق عکس یک علامت زرد رنگ اومده من یک بار هم مال خودش را نصب کردم ولی باز هم نشد
البته طبق عکس اول پاکش کردم لطفا راهنمایی بفرمایید
این رو تست کن عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://s3.amazonaws.com/plugable/bi...er_v1.14.0.zip
karbon (10-10-16)
کاربر شهرسختافزار
باسپاس از شما متسفانه نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این علامت زرد رنگ چی هست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط karbon برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درایور را از دیوایس منیجر REMOVE کنید . دستگاه ریست کنید درایوری که دادم نصب کنید بعد دانگل را وصل نمایید
karbon (10-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks