ببخشید اشتباه شد
پشت یه سیستم دیگه بودم
شرمنده.
این مشخصات درسته:
system.jpg
کاربر شهرسختافزار
ببخشید اشتباه شد
پشت یه سیستم دیگه بودم
شرمنده.
این مشخصات درسته:
system.jpg
myname111 (22-12-16)
کاربر شهرسختافزار
دانلود و نصب کردم ولی همچنان علامت اخطار زرد در کنار video controller وجود دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون چیه از طریق لینک زیر نصب کنم؟
دانلود درایور کارت گرافیک ای ام دی AMD (ATI) Radeon Drivers v16.9.2
مشخصات دقیق کارت گرافیکم:
display.jpg
آخرین ویرایش توسط myname111 در تاریخ 22-12-16 انجام شده است
الان درایور AMD هم بعد از اینتل نصب کردی یا نه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط myname111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوباره ویندوز بریزید اول اینتل نصب بشه بعد AMD
myname111 (22-12-16)
کاربر شهرسختافزار
نه هنوز AMD رو نصب نکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMDهم نصب میکنم الان
نصب کنید . نتیجه را اعلام کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط myname111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
myname111 (22-12-16)
کاربر شهرسختافزار
متاسفانه نتیجه نگرفتم، بازهم علامت اخطار در کنار video controllerبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks