آپدیت ورژن 1.2.8 برای مدل STB1001HL تقدیم به شما
کاربر شهرسختافزار
آپدیت ورژن 1.2.8 برای مدل STB1001HL تقدیم به شما
ahtn77 (24-06-19), bozorogi (08-02-19), mohammadali_shadkam (15-12-18)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز و دوستان عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pishtazzz برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی میتونه چک کنه این آخرین آپدیت این دستگاه هست؟ و اگر بروز رسانی جدیدتر بود بزاره
ضمنا اگر میتونید تغییرات بروز رسانیش را هم بزارید
خیلی ممنون
ویرایش:ضمنا روش ارتقاء را هم بنویسید
آخرین ویرایش توسط bozorogi در تاریخ 08-02-19 انجام شده است
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bozorogi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سایت سازنده این دستگاه از دسترس خارجه و در نتیجه فایلی قابل دانلود نیست
bozorogi (09-02-19)
کاربر شهرسختافزار
سلام ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرچ کردم سایتش این نیست؟باز میشه برای من کلی اطلاعات میخواد برا ثبت نام!
باید ثبت نام کنید و دانلود کنید.اطلاعات روتین هست و مشکلی نداردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bozorogi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bozorogi (09-02-19)
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط bozorogi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من چند روز پیش چک کردم، در حال حاضر آخرین نسخه همین 1.2.8 هستش
مهمترین تغییرش اینه که فرمت HEVC رو راحت تر پخش میکنه و دستگاه کمتر هنگ می کنه
برای ارتقا دادن هم کافیست فایل upgrade_app_with_mboot.bin را بعد از خارج کردن از zip داخل فلش مموری کپی کنید و از منوی دستگاه گزینه ی ارتقاء از طریق پورت USB رو انتخاب کنید.
آخرین ویرایش توسط pishtazzz در تاریخ 14-02-19 انجام شده است
|
|
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من تازه عضو اين انجمن شده ام .من دنبال فايل اپديدت گيرنده ديجيتال DENAY STB523D ميگردم ظاهراً در ليست بروز رساني قرار نداره لطفاً منو راهنمايي كنيد.
کاربر شهرسختافزار
با سلام
من تازه عضو اين انجمن شده ام .من دنبال فايل اپديدت گيرنده ديجيتال DENAY STB422sd ميگردم. لطفا کمکم کنید دوستان
سایت سازنده این دستگاه از دسترس خارجه و در نتیجه فایلی قابل دانلود نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mmdkhan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام ، خواستم بپرسم آیا کانالهای تماشا ، امید و دو سه کانال دیگه رو میشه با دنای مدل Denay_STB712HD_ گرفت چون من هر چه سرچ می کنم 19 کانال بیشتر نمیگیره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks