سلام.من نیازمند درایور وبکم لب تاپ سامسونگ مدل np300e5z هستم.این لینک دانلود درایورهای این لب تاپ از سایت خود سامسونگ هست.اما درایور وبکم در اون وجود نداره.
سلام.من نیازمند درایور وبکم لب تاپ سامسونگ مدل np300e5z هستم.این لینک دانلود درایورهای این لب تاپ از سایت خود سامسونگ هست.اما درایور وبکم در اون وجود نداره.
|
david-ebi (23-05-15)
بسیار متشکر.فقط این درایور برای ویندوز ایکس پی هست؟ویندوز من 7 هستش آخه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عرض کردم که ویندوز های سون و 8 نیازی به نصب درایور نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط david-ebi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دنبال این سه درایور میگردم، ممنون میشم لینک مستقیم بدید
Vendor Id: 0x8086 Device ID:9c3a
و
Vendor Id: 0x8086 Device ID:9c31
و
Vendor Id: 0x8086 Device ID:9c22
درایور های چیپست اینتل سری 8 و درایور usb 3.0 نیاز دارید . مدل دقیق رو اعلام کنید تا لینک بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedd2000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دستگاه لپتاپ هست یا pc
یکی برای چیپست اینتل و دیگری intel usb 3.0
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks