درایورهای چیپست . کلا تمام درایورهای مربوط به 7 را دانلود کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط myname111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله مشکلی نداره
کاربر شهرسختافزار
pci رو نمیدونم کدومیک از اینهاست تا نصبش کنم
http://support.lenovo.com/us/en/prod...are&beta=false
و Networking.LAN رو خواستم الان نصب کنم ولی ارور داد که .netframework 4.5 v رو باید نصب کنم وگرنه درایور نصب نمیشه
از اینجا نصب کنم؟
Microsoft .NET Framework 4.6.2 - 1.1 تمام ورژن ها
از شما میپرسم تا اشتباهی ازم سرنزنه
ممنون
درایورهای چیپست . کلا تمام درایورهای مربوط به 7 را دانلود کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط myname111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله مشکلی نداره
myname111 (22-12-16)
کاربر شهرسختافزار
درایور usb3داره سایت لنوو که دانلود کردم ولی usb2ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mngr2.jpg
این دستگاه با 10 سازگاری بیشتری داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط myname111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
myname111 (22-12-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
این سیستم اولین ویندوزش نیست. قبلا با ویندوز 8 بدون مشکل کار میکرد. حالا که دیدم تو سایت لنوو 7 و 10 رو تعریف کرده مجبور شدم 7 رو نصب کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک مساله دیگه وجود داره. رو بدنه لپ تاپ ، برچسب کارت گرافیک AMDخورده
ولی مشخصات کارت گرافیک رو که میبینم ،نوشته Intel
چند پست قبل تصویرش رو گذاشتم ولی الان هرکار میکنم اپلود نمیشه
صفحه ی اول این تاپیک. پست شماره 9
8 باز سازگاتر هست . به نظرم من همون 8 نصب کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط myname111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این درایورها نصب شدن نیاز به وقت و حوصله و کسی میخواد وارد باشه . این سری 100 اینتل به دلایلی توسط اینتل با کمترین سازگاری با ویندوز 7 دارا هستند .
myname111 (22-12-16)
کاربر شهرسختافزار
درایورهای 8 رو از کجا دانلود کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته 8.1 به مراتب بهتره . خیلی از درایورها هم شناسایی میشند.درایور 8و 8.1 مشترکه . که تو صفحه ساپورت محصول در سایت lenovo موجودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط myname111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون درایور اینتل به 8.1 هم میخوره که بهت لینک دادم . درایور گرافیک اینتل
myname111 (22-12-16)
کاربر شهرسختافزار
تو سایت لنوو، وقتی مدل لپ تاپم رو انتخاب میکنم، فقط ویندوز 7 و 10 رو بهم میدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهرحال برای دانلود درایورها باید مدل لپ تام رو انتخاب کنم . برای این مدل، درایورهای ویندوز 8 و 8.1 رو نمیده
قبلا هم روی این سیستم ویندوز 8.1 نصب بود. درایورهاشم از درایورپک نصب کرده بودم. (بخاطر مشکلی که پیش اومده بود مجبور به نصب مجدد دیندوز شدم. ویندوز 8.1 و درایورها از درایورپک بود که لپ تاپ صداش میرفت)
منتها چون شما گفتین درایورپک راهکار خوبی نیست و باید از سایت لنوو درایور دانلود کنم ، ویندوز 7 رو نصب کردم
حالا صدا دارم ولی کارت گرافیکم رفته
الان 8.1 بریزیذ کمک میکنم . درایورها را نصب کنید . ولی باید با حوصله و با توضیح کامل با من پیش برید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط myname111 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم برای 8.1
از لیست انتخاب کن و درایورهای مربوط به 8.1 را دانلود کن
http://support.lenovo.com/us/en/prod...and%20Software
myname111 (22-12-16)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks