نمی دنم برای من باگ داره یا سیستم عامل زپرتی من مشکل داره ! اجراش میکنم سریع دیگه کاری نمیشه باهاش کرد ! و برای بستنش فقط باید ریست سخت افزاری کرد !!!!
نمی دنم برای من باگ داره یا سیستم عامل زپرتی من مشکل داره ! اجراش میکنم سریع دیگه کاری نمیشه باهاش کرد ! و برای بستنش فقط باید ریست سخت افزاری کرد !!!!
DX400
این مشکل میتونه بخاطر ویندوز یا کانفیگ نرم افزار با یکی از درایور ها باشه که مورد اول احتمالش بیشترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزار قبل از قرار دادن تست شده و مشکلی وجود نداشته
شما ویندوز عوض کنید و بعد نتیجه رو به من بگید
با تشکر امیر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad1985 (14-01-10), Shahryar (14-01-10)
کاربر شهرسختافزار
چرا این یکی با قبلی فرق داره در صورتی که شرایط یکی هستن
خوب مشکل رو پیدا کردم خیلی ساده و عجیب ! این ورژن هیچ رقم با فلش 8 گیگ ترنسند V10 من کنار نمیاد و وقتی این به سیستم وصل باشه و این برنامه اجرا بشه و بخوام بنچ مارک بگیرم ازش برنامه قفل میکنه و کل سیستم رو میریزه به هم ! روی لپ تاپ و دوتا سیستم دیگه تست کردم اونها هم همینطوری بودن در این حالت وقتی فلش رو از سیستم بکشم بیرون برنامه مجددا از حالت هنگ خارج میشه و سیستم به حالت عادی برمیگرده ! فلش رو هم فرمت کردم و تست کردم بازم همین مشکل بود البته با فلش سونی 8 گیگ و سیلیکن پاور 8 گیگ هم تست کردم هیچ مشکلی نبود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DX400
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks