اینم یه بنچ از هارد ما. اساتید لطف کنن بگن وضعیت چطوره ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
اینم یه بنچ از هارد ما. اساتید لطف کنن بگن وضعیت چطوره ؟
mrfloyd (06-10-08)
افتضاحه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درمورد زمان بوت شدن برترین هارد سیگیت ST3250310AS هست که باز زمان حدودا 5 ثانیه سیستم بوت میشود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من قبلا داشتم و واقعا پشیمونم که چرا از دست دادمشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (03-02-09), mrfloyd (06-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که گفتم نمیشه نظر قطعی داد. ولی به طور کلی این مدل از هارد ها سریع تر بوت میشن. الانم همین هارد مکستور 160 مدل 6y160mo رویه سیستم منه . وقتی ویندوز بوت میشه از 3 خط هم کمتر رد می کنه و ویندوز بالا میاد.
Labyrinth (06-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
نگفتید وضعیت این هارد چطوره بالاخره ؟!!! قیافش که با تست های دیگه که شماها گذاشتین خیلی فرق میکنه !!! این مکستور 120 گیگه و پر پره ! فقط 500 مگ جای خالی داره. وضعیت رو چطور میبینید ؟ میخوام یه هارد 320 بگیرم. چی بخرم خوبه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط D J V A H I D در تاریخ 09-10-08 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
حال هاردت زیاد خوب نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شاید بد سکتور داشته باشه
در مورد هارد 320 هم من در این حجم فقط برند هیتاچی رو قبول دارم.واقعا هاردهای 320 هیتاچی در رده بندی ها و اغلب از برترین ها هستند.
نقل قول:
Model Brand HITACHI Series Deskstar T7K500 Model HDT725032VLA360 (0A33435) Performance Interface SATA 3.0Gb/s Capacity 320GB RPM 7200 RPM Cache 16MB Average Seek Time 8.5ms Physical Spec Form Factor 3.5" Features Features Native Command Queuing for maximum data speeds
Thermal Monitoring and Fly Height Control for high reliability
SMART Command Transport optimized response times
EVGA Classified E760
Intel core i7 920 D0
DOMINATOR GT 2000 C8
VGA:2X MSI HD 5970 QuadFire
X-FI Titanium Fatal1ty Champ1on
CM HAF 932 BLACK RED MOD
ENERMAX REVOLUTION 1250W
D J V A H I D (09-10-08)
به نظر من وسترن یا سامسونگ بگیر.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضعف وسترن گارانتیشه ،اگه خراب شد ببری گارانتی (سازگار) یه مکستور بهت می ده.
D J V A H I D (10-10-08)
يك بار با برنامه powermax هارد رو quick zero fill كن بعد با برنامه مكس بلاست 4 پارتشين بندي كن . قبلش از اطلاعاتت بكاپ بگيربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (16-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks