I M A N (19-04-08), M A H R A D (19-04-08), Mahdi_Moosavi (19-04-08), PCminister (20-04-08), Stream (19-04-08)
این هم سیستم اینتل Base بنده ! بعد از سال ها به اینتل بازگشتیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ان شالله به زودی اورکلاک را هم استاد می کنیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
I M A N (19-04-08), M A H R A D (19-04-08), Mahdi_Moosavi (19-04-08), PCminister (20-04-08), Stream (19-04-08)
مباركه داش شهريار شيريني كه نه شما دادي نه مهدي...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصاتش چيه داش..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله موافقم...Stream هرچی هست CPU Temp یکم بالاست!
در ضمن امتياز هارد چرا اينجوريه...خيلي كمه
آخرین ویرایش توسط I M A N در تاریخ 19-04-08 انجام شده است
هرچی هست CPU Temp یکم بالاست!
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
I M A N (19-04-08)
به نظر 2180 میاد !! هارد هم احتمالا مکستوره
ولی بازم امتیازش خوبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید منم بزوردی دست به کار میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سیستمی که من (ga-31-s3l) تستش کردم با گرافیک آنبرد امتیازش بیشتر شده در قسمت گرافیک!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شهریار جان کارت گرافیکتون چیه؟
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
دیگه سیستم Low-End شیرینی نداره جیگر که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم عوض شد + مادربورد و پردازنده به شرح زیر :
CPU: E2180
Motherboard : ABIT IP35-E
Ram : Patriot PC2-6400 Bus 800 LLk
=======
هارد هم Maxtor 80GB IDE هست که در اولین فرصت دستی به سرش میکشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد دما بله کلا دماش خیلی پایین نیست با اینکه فن Box هم هست . اما با تغییراتی که دادم نسبت به قبل بهتر شده ...
گرافیک همون قبلی هست فقط درایور الان مشکل هست که دارم رفعش می کنم ( دانلودش می کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) .
ExByte 6500 256MB
قربانت شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
دوستان کم کم دارم این سیستم هم داره میاد زیر دستم . اولین تست با محوریت اورکلاک CPU :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دما و ... هم عادی هست و در طی انجام این تست و زمانی که روی 3 گیگاهرتز اورکلاک بوده سیستم نهایت روی 54 درجه رفته دما حداکثر ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چه طوره ؟ خوشحال میشم نظر بدید و راهنمایی کنید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
Mahdi_Moosavi (21-04-08), PCminister (21-04-08)
امتیاز خوبیه اما خواهشا کارت گرافیکو عوض کن دوست عزیز
امتیازش مایه آبروریزیه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه فکری هم به حال امتیاز رم بکن شهریار جان!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر.
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
شهريار جان عزيز خوبه عالي ولي اين ورژن چند اين برنامه است كه باهاش تست گرفتي چون ورژن 1.84 اين برنامهبه رم امتياز كمي مي دهد.....ولي در كل اوور خوبي كردي عزيز خوبه خيلي بيشتر جاداري ضريب فركانس رم رو روي 1:1 بزاري ديگه باييد روي 4000ببينيمت...:دي
در مورد ورژن برنامه بله ! 1.84 هست دیروز با داش مهدی هم صحبت کردم میگفتند که این ورژن تست نگیر من گفتم نباید معمولا تفاوت کنه اما حالا برای هماهنگی با سایرین با 1.82 هم تست میگیرم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
I M A N (22-04-08)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks