برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امير جان من حرفي رو روي هوا كه نمي زنم عزيز..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما به راحتي مي تونين بالا برين و اين كه ضريب مولتي شما 10 است و رم هم فشار زياد بهش نمي آد و اين كه dram رو هم روي 3:5 هم بزارين باز مشكلي نداره. ولي cpu 6550 مولتي 7 است كه وقتي اوور مي كني و به fsb 520 من رسيدم رم هم روي باييد روي 1:1 باشه كه مقدار اورش به 1040 مي رسه و ديگه بالاتر از اين رم هاي بهتري احتياج داشت چون بالاتر نمي رفت...Micron پاسخ: تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
این هم یک رکورد از 2180 ببینم کی میتونه بگیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فعلا که 6550 رفته زیر ( برای ایمان رو میگم ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط قبل از دین عکس اگر ناراحتی قلبی دارید قرصاتون رو بخورید ( من هیچ مسولیتی قبول نمیکنم )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولي در كل اين cpu 2180 واقعا عاليه....پرفورمنس جالبي هم داره و اين كه در ضمن حواست به امتياز رم من هم باشه اگه رسدي خبر بده 7800...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستي سيد امير الان دما چطوري هاست...و اين كه بهت بگم هنوز خيلي جا داري...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks