برای رفع این مسکل همون کاری که گفتم بکن ولی در مورد امتیازت گمونم درست باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای رفع این مسکل همون کاری که گفتم بکن ولی در مورد امتیازت گمونم درست باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
خوب اگه امتیاز خوبه و این مشکل ما هم فقط به نمایش دادن یا ندادن SSE4.1 ختم میشه فکر نکنم اگه آپدیت بکنم هم فرقی در کارایی کل بکنه آخه تا حالا این کارو انجام ندادم و می ترسم از پس تنظیمات بعدش بر نیامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما بگید مادربردتون چیه تا دوستان راهنمایتون کنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
با تشکر از شما مادربورد من GA-EP35-DS3L از گیگابایت می باشد و ورژن بایوس آن F4 بوده و جدیدترین ورژن هم الان F5 هست که در وب سایت خود گیگابایت برای ورژن F5 چنین نوشته:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با توجه به این آپدیت ها آیا این مشکل حل می شود؟
- Support DES Advanced
- Update CPU microcode(Support Intel Wolfdale/Yorkfield E0-stepping CPU)
در ضمن آیا برنامه ای هست که از طریق ویندوز بشه بایوس رو آپدیت کرد؟
لطفا مرا راهنمایی کنید.
بله با این بروز رسانی مشکل شما حل میشه به گزینه دوم یک نگاه بندازید حالا به CPUz نگاه کنید توی گزینه دوم گفته شده مشکلات مربوط به دوهسته و کد هسته فلان حل شده که دقیقا مورد شما جزو این بروزرسانی هست
برای بروز رسانی شما از داخل سی دی مادربرد باید نرم افزارش رو نصب کنید و بصورت انلاین بروز رسانی رو انجام بدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (16-10-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks