سلام.
موضوع تاپیک : تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
سپاس
Administrator
سلام.
موضوع تاپیک : تست و محک قدرت سیستم شما توسط نرم افزار PC Wizard 2008 (مسابقه قدرت کامپیوترها)
سپاس
باشه مهراد جان یک سوال دارم جواب بده بعد تاپیک رو از بحث های اضافه خالی کن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرت یک تاپیک در این مورد بدم ؟
نام تاپیک : مشکلات در اورکلاک حاقظه و پردازنده
نظرت چیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08)
Administrator
اگه واقعا نظرم رو بخوای من مخالفم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون اگه قرار بود توی یه تاپیک همه سوالات مربوط به مشکلات اورکلاک مطرح بشه، چه نیازی به انجمن جداگانه هست؟
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب تو بگو من سوالاتم رو کجا بپرسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک تاپیک بگو که من ابن سوالاتم رو اونجا بپرسم تا بهش جواب داده بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس امیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Feoris (18-09-08)
شرمنده عزیز ما هرجا گیر بیاد اسپم میدیم دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب یک تاپیک برای سولات خودت باز کن! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Micron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks