با ولتاژ پیش فرض،میشه تا 3600 هم آورد.
بنظر نمیاد که مشکلی باشه،ولی فن استاک هم ....
به رم چقدر ولتاژ دادید؟خیلی دوس دارم بدونم که واقعا برای 1.65 به بالا مشکلی پیش میاد یا نه..
این جور موردی رو AMD نداشت.
کاربر شهرسختافزار
با ولتاژ پیش فرض،میشه تا 3600 هم آورد.
بنظر نمیاد که مشکلی باشه،ولی فن استاک هم ....
به رم چقدر ولتاژ دادید؟خیلی دوس دارم بدونم که واقعا برای 1.65 به بالا مشکلی پیش میاد یا نه..
این جور موردی رو AMD نداشت.
عضو VIP شهرسختافزار
با فن استوک هیچ مشکلی در حالت Idle وجود نداره تا فرکانس 4.3 گیگا هرتز ولی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در حالت 100% Load دما دقیقا به 100 درجه میرسه که من نذاشتم 1 بار بیشتر این اتفاق بیوفته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا من که تا 1.9 ولتاژ دادم مشکلی به وجود نیومد . DDR3-1066 @ 1800 .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vbigdeli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
saeed_hosseiny (28-01-09)
کاربر شهرسختافزار
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks