شهریار جان هسته cpu من Venice هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . این برنامه اشتباه شناخته . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خودمونیم رکورد اور این 3500 رو تو سایت دیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !! پدرسوخته ها با مادربورد DFI تا 3600
مگاهرتز اورش کرده بودن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آدم خودش هنک میکنه این رکورد ها رو میبینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :1.
(27):
می دونی جالب تر از همه چیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید : اصلآ مادربورد من نمیزاره فرکانس پایه ( BUS SPEED) رو از
250 مگاهرتز بیشتر ببرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ضمنآ مولتی پیلر CPU رو هم نمیزاره دست بزنم یعنی در بهترین
حالت می تونم تا 2750 مگاهرتز اورش کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
شیطونه میگه دل رو بزنیم به دریا یه ارتقاء خفن بدیم ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
Bookmarks