کاربر شهرسختافزار
|
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (18-09-08), M A H R A D (26-08-07), MOHGOLD (02-09-07), Shahryar (26-08-07)
कभी हार
به به جدا از با اور های شما لذت می برم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وریا جان بچه ها متاسفانه ثبت نکردند در صورتی که این امتیاز را ثبت کنند رتبه چهارم جهانی ماله ایشون و تیم شهر سخت افزار خواهد شد اینجا را ببینید ! :
http://www.hwbot.org/quickSearch.do?hardwareId=CPU_881
ممنون
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
MOHGOLD (02-09-07)
कभी हार
امتیاز بندی تا الان :
1- M A H R A D اول با پردازنده Athlon 64 X2 3800+
2- کاربر : ^^Mehdi^^ عزیز که با یوزر mahdi_moosavi اونجا هستند با پردازنده Athlon 64 3500+ NewCastle
3- یوزر پی سی نتورک : Shahryar که در اونجا با Shahryar_NEO هستم با پردازنده A64 3000+ Venice
سیستم مهدی جان و بنده هم اورکلاک شده ...
برای دیدن مقایسات به سایر افراد در رده های مختلف به لینک های مقایسه داده شده دوستان برید ...
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
M A H R A D (26-08-07), MOHGOLD (02-09-07), Mahdi_Moosavi (26-08-07)
عضو VIP شهرسختافزار
شهریار جان هسته cpu من Venice هستش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . این برنامه اشتباه شناخته . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی خودمونیم رکورد اور این 3500 رو تو سایت دیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !! پدرسوخته ها با مادربورد DFI تا 3600
مگاهرتز اورش کرده بودن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید آدم خودش هنک میکنه این رکورد ها رو میبینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :1.
(27):
می دونی جالب تر از همه چیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید : اصلآ مادربورد من نمیزاره فرکانس پایه ( BUS SPEED) رو از
250 مگاهرتز بیشتر ببرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ضمنآ مولتی پیلر CPU رو هم نمیزاره دست بزنم یعنی در بهترین
حالت می تونم تا 2750 مگاهرتز اورش کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
شیطونه میگه دل رو بزنیم به دریا یه ارتقاء خفن بدیم ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
MOHGOLD (02-09-07)
Administrator
وریا جان لینک ثبتت رو هم بذار لطفا ...
سپاس
|
|
شهرسار جان با ثبتش مشکل دارم . نمی دونم مشکل چیه.
कभी हार
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WORYA_SH برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز فایرفاکس داری ؟ ببین من این طوری که با فایرفاکس لاگین هستم ( این خیلی مهمه که کوکی ها را داشته باشه مرورگر ) و وقتی Submit Score را میزنم یک صفحه IE باز میشه و مینوسه در wPrime ثبت شد و یک صفحه دیگه چند ثانیه بعد باز میشه و مینویسه که در hwbot.net ثبت شد و ... .
مشکلت دقیق کجاست ؟
قربانت شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
कभी हार
بچه ها 1 ثانیه رکوردم را کاهش دادم ( اور 2.6 ! ) :
http://www.hwbot.org/result.do?resultId=639558
موفق باشید
شهریار
و آن جا "انسانیت" است ..
Administrator
در هنگامی که بعد از تست Submit رو میزنید باید کانکت باشید بعدش هم براتون یه صفحه باز میشه که دیگه بقیش تابلوئه !
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks