16گیگ Adata ... (یکی از دوستان)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
16گیگ Adata ... (یکی از دوستان)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hamid2547 (07-01-10)
|
|
کی باید بیاییم حلوای این فلاش را بخوریم این که همه اش داره سکته میزنه.آدم را یاد اسیلوسکوپ میاندازهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (07-01-10), Hamid2547 (07-01-10)
سرعتش که افتضاحه ! سکته هم که زده اساسی !
اون ترنسند قدیمی هم مثل این دستگاهای نشان دهند ضربان قلب در بیمارستانها بعد از فوت طرف حتی یه پرش هم نداره !
DX400
D J V A H I D (07-01-10)
کاربر شهرسختافزار
محمد جان این ترنسند شما چه فرقی با قبلی ها داره ؟ 4 5 تای قبلی سرعت میانگینشون از 20 بالا نمی رفت که !
اولا که این از اون معمولی ها نیست ! البته نه اینکه چیز متفاوتی باشه ! این V10 هست قیمتش هم یکی بود با اون یکی مدلهاش . ترنسند هم فلش بدی نیست هم ارزونه هم کاراییش بد نیست مخصوصا این مدل .
خیلی از فلشهای ترنسندی که من باز کردم اکثرا از چیپ حافظه ساخت سامسونگ استفاده می کردن .
DX400
اپیسر هم سامسونگه
mahddi (13-01-11), mohammad1985 (07-01-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
من فلش سونی دارم.فلش خوبیه؟؟؟
یک تست بگیرید ازش مثل اینی که دوستان گذاشتند معلومه میشه خوبه یا بد
sony بد نیست ولی گرونه بیخودیه
بچه ها ocz مرد ؟
من کل بازار رضا ، پایتخت رو گشتم ocz نداشتن
D J V A H I D (07-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
آره ... OCZ ظاهرا مرده ... الان بعد از اون پاتریوت مدل Xporter میتونه بهترین گذاینه برای خرید باشه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط feryfrt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks