D J V A H I D (09-12-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نمیدونم چرا ارور میده .
با برنامه usbdeview میشه.
http://www.nirsoft.net/utils/usbdeview.zip
اینم آموزش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahvar.net/1388/04/18/usbdeview/
آخرین ویرایش توسط alireza_asol در تاریخ 09-12-09 انجام شده است
D J V A H I D (09-12-09)
اینم فلش من.
patriot xporter 200x 8 gig
D J V A H I D (09-12-09)
patriot xporter 200x 4 gig
البته این تاپیک مخصوص برنامه hdtune هست ... بیایید خرابش نکنیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
alireza_asol (10-12-09)
|
این فلش ترنسند رو احد بوق خریدم فک کنم چهار سالی بشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Hamid2547 در تاریخ 09-12-09 انجام شده است
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
D J V A H I D (09-12-09)
برای تست رایت باید مموری فرمت شده باشه،فکر میکنم،یا اینکه اگر فرمت شد بازم ارور داد باید پارتیشن ها(اگر پارتیشن بندیش کردی) پاک بشه،ولی همون فرمت کردن و خالی کردنش رو تست کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
l don't care about the truth anymore, What's real doesn't matter, What's important is how we live our lives
بچه ها گفتم اينجا جاي اين سوال باشه بهتره :
تو بازار رضا نمايندگي OCZ اصلاً اين Rally 2 flash رو نداره ديگه جايي نيست كه گير بياد ؟
16گیگ Adata ... (یکی از دوستان)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hamid2547 (07-01-10)
کی باید بیاییم حلوای این فلاش را بخوریم این که همه اش داره سکته میزنه.آدم را یاد اسیلوسکوپ میاندازهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
D J V A H I D (07-01-10), Hamid2547 (07-01-10)
سرعتش که افتضاحه ! سکته هم که زده اساسی !
اون ترنسند قدیمی هم مثل این دستگاهای نشان دهند ضربان قلب در بیمارستانها بعد از فوت طرف حتی یه پرش هم نداره !
DX400
D J V A H I D (07-01-10)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks