Labyrinth (26-01-09), murizaki_2000 (23-05-09), Shahryar (27-01-09)
تست سی پی یو i7 در فرکانس 4 . مشخصات سیستم تو امضا هست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
Labyrinth (26-01-09), murizaki_2000 (23-05-09), Shahryar (27-01-09)
اقا این مطمئن هستید 466318 هست؟
من که خیلی شک دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید ابر کامپیوتر باشه!!!!!!!
آخرین ویرایش توسط Amin Boy 20 در تاریخ 26-01-09 انجام شده است
|
نه امتیاز که همونه اما چون نرم افزار تست یک مقداری باگ و مشکلات داره اینطوری امتیاز میده مثلاً امتیاز هارد یا گرافیک رو اگر دفعه بعد بگیرید خیلی متفاوت نشون میده
کلاً نرم افزار تست استانداردی نیست به نظر من
Going To Change New HardWare Soon
Amin Boy 20 (26-01-09), Shahryar (27-01-09)
یادش بخیر... اون موقع که تازه E6x00 ها اومده بودند با E6700 و یک کمی اورکلاک امتیاز نزدیک 20 هزار می گرفتیم و همه کف می کردن!
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
Amin Boy 20 (26-01-09), I M A N (27-01-09), Shahryar (27-01-09), ViViD (27-01-09)
extreme عزیز فن این سیستمتون چی بود عزیز. ؟
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
فن استوک . ولی Noctua NH-U12 SE داره میاد دستم که احتمالا خیلی دما رو میاره پایین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
دوست من با فن استوک چطور تونستید با 4 برسونید خیلی عجیب و عالیه . دما روی چند بود ؟ با این فن CPU با این فرکانس منفجر میشه فکر میکنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط و فقط یک ذره بیشتر بهش فکر کن , شاید اشتباه کردی !!!
www.LionComputer.ir
با ولتاژ پیش فرض،میشه تا 3600 هم آورد.
بنظر نمیاد که مشکلی باشه،ولی فن استاک هم ....
به رم چقدر ولتاژ دادید؟خیلی دوس دارم بدونم که واقعا برای 1.65 به بالا مشکلی پیش میاد یا نه..
این جور موردی رو AMD نداشت.
|
با فن استوک هیچ مشکلی در حالت Idle وجود نداره تا فرکانس 4.3 گیگا هرتز ولی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در حالت 100% Load دما دقیقا به 100 درجه میرسه که من نذاشتم 1 بار بیشتر این اتفاق بیوفته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا من که تا 1.9 ولتاژ دادم مشکلی به وجود نیومد . DDR3-1066 @ 1800 .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vbigdeli برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
saeed_hosseiny (28-01-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks