محمد علی جان..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصولا یک Refrash هم روی یک Score این برنامه نسبتا مزخرف تاثیر داره.سعی کن بعد از هر بوت تایمینگ هارو تغییر بدی تست که اجراء کردی سیستم رو Restart کن و دوباره از اول تایمینگ هارو با CPU-Tweaker تغییر بده مخصوصا Advanced هارو اینطور افزایش Performance در MaxxMem محسوس تر میشه.
مثلا شما روی فرکانس 2000MHZ CL7-8-7-20 در حال تست زدن هستید و بر فرض مثال با Trfc 78 شما یک بار برنامه رو با این وضیعت Run میکنید و بعد از پایان تست میاید اونرو به هر عددی تغییر میدید . دوباره تست رو Run میکنید این تاثیر خاصی در اون شرایط نداره و شما باید یک بار سیستم رو ریست کنید و وارد ویندوز که شدید این تغییر رو به عدد مورد نظر ایجاد کنید و بعد تست رو Run کنید و دوباه Restart کنید.
البته این در صورتی هست که واقعا قصد تست زدن و رسیدن به امتیاز بالا رو داشته باشید نه تست Stability رم ها برای این نرم افزار.
بهترین شرایط در صورت که از جای دیگه محدودیت درست نشه همین حالت 1900MHZ CL6-6-6-18 هست.زمانی هم که با تغییر یک فرکانس...افزایش کارایی مشاهده نمیکنید احتمالا از یک محل سیستم شما محدود شده.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
1994.8Marks
CPU: Core i7 860 @ 4657MHZ 1 Core Active
Ram: 2328MHZ CL7-8-7-20 1T
1842.9Marks
CPU: Core i7 860 @ 4657MHZ 1 Core Active
Ram: 1862MHZ CL6-6-6-18 1T
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
|
1635.5 Mark
2200 cl7
8-8-7-20 1.8v
max-1635..jpg
در پایان یا من خودم رو می کشم یا این قطعه های بد بخت رو به دیار فانی می فرستم! :گریه
این هم sub timing هام هستش
max-sub-timing..jpg
من توی Uncore مشکل دارم کلسیفاید رو از کجا باید ولتاژ uncore داد؟!
فقط می خوام 4500 رو بیارم بالا البته منظورم اینه که یه ضریب از اون چیزی که باید باشه بیارم بالا تربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
--------------
یه چند نکته رو بگم شاید چیزایی باشن که من رو توی این برنامه محدود می کنن
من آنتی ویروس Norton دارم
ویندوز هم 64bit 7 هست
توییک هم که اصلا هیچی نکردم چکشی فقط دارم تست می گیرم :دی
یه سوال
XP sp2 بهتره؟ یا sp3 برای تست
64 بیت باشه یا نه؟
فایل مکس مم رو روی SSD قرار بدم تاثیر می زاره؟
یه خواهش هم از اساتید این برنامه دارم(ارمان-شهریار-سعید-نیما و ...)
توی تصویری که از ساب تایمینگ گذاشتم اون تایمینگ هایی که بهتر هستش که پایین اورده بشن رو لطف کنیدنشون بدین ممنون می شم(می خوام با چیزایی که خودم تغییر می دم مقایسه انجام بدم)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین فرکانس که بعد بریم روی تایمینگ مانور بدیم کدوم فرکانسه؟(نظر خواهی)
نظر من اینه که 2000 تا 2200 باشه
LOL چندتا سوال شد ولی می خواستم کامل باشن (ببخشید دیگه)
آخرین ویرایش توسط Jagvar در تاریخ 25-10-10 انجام شده است
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
.D3VIL. (25-10-10), Hessam_7800gtx (25-10-10), Labyrinth (25-10-10), PUMAOC (25-10-10)
استفاده از ویندوز Server و همچنین 32-Bit توصیه میشه.وال
XP sp2 بهتره؟ یا sp3 برای تست
64 بیت باشه یا نه؟
فایل مکس مم رو روی SSD قرار بدم تاثیر می زاره؟
البته من یک سری تست دارم روی 64-bit میزنم ببینیم وضعیتش چطوره...(قبلا تست کردم هیچ تفاوت خواصی نداشت در حالت عادی و بدون Tweak )
SSD هم تاثیر نداره ( سعی کن تمام Service ها اضافی ویندوز از MS Config ببندید)
در رابطه با Advanced Timing های X58 شهریار باید بیاد برات توضیح بده.
Always Fly Up To 6GHZ
PhenomII X4 955 Black Edition : 7020 MHZ
PhenomII X4 965 Black Edition : 6863 MHZ
PhenomII X6 1090T Black Edition : 6720 MHZ
Intel i7 980 Extreme Edition : 6600 MHZ
PhenomII X2 555 Black Edition : 6510 MHZ
AthlonII X2 440 : 6450 MHZ
PhenomII X2 550 Black Edition : 6195 MHZ
ShahrSakhtAfzar OverClocking Team
سعید جان ولتاژ رم چقدره؟؟
ولتاژ مازاد ! :دی 1.92 ولت دادم به رم. اما دوستان آشنا می دونن که 1.8 تا 1.85 هم کافی هست... یا رم یه مشل کوچلو داره یا مین یا من !
Hessam_7800gtx (25-10-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نیما جان چند تا سوال داشتم.
تستات زیر LN2 بود؟ چون QPI باور نکردنی(برای خودم) رو ایر محسوب می شه!!! یا به خاطر 1 کور اکتیو هست؟
رم ها هم زیر LN2 بردی؟
چرا مقدار کاپی برای تو این قد پایینه!؟ با وجود تنظیمات خیلی خوب؟ مشکل از 1 کور CPU هست؟
HT فعال باشه فرقی می کنه؟
سعید جان ببخشید وقت نداشتم به تاپیک سر بزنم پیام خصوصی تو دیدم .
این تست رو بین تست های 1156 زدم سی پی یو زیر LN2 بود .
رم ها زیر LN2 نبودن .
کم بودن کپی به رمهام مربوط میشه .
HT تاثیری نداره .
تو هر کاری همه جورش هستن !!!
یه عده فقط نظر میدن , یه عده شروع نکرده قسم میخورن که بهترینن ، بابا اعتماد به نفس !!!
یه عده هم هستن . . .ولی بودن و نبودنشون فرقی نمیکنه ...فقط یه سری یه جنبشو شکل میدن ...
با هر قدم جهت آینده کل جنبشو برا همه مشخص میکنن ... اونان که تاریخو با دستاشون مینویسن ...
PUMAOC (27-10-10)
فوت فوت .
سلام.
ان قد ریاضی خوندم واسه فردا که زد به سرم برم سراغ مکس مم مخوف !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم های 1866+ شهریار!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولتاژ 1.83 ولت.
VTT 1.63 ولت
و ...
ادونس تایمنگا رو ترکوندمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اجب چیزایی فهمیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید wow خلاصش این که همیشه کم کردن مفید نیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1902.20 مارک 2 کاناله
http://www.hwbot.org/community/submi...m_1902.2_marks
ادامه دارد!
uncore 4600 زیر ایر رسیدم با تایمنگای 18-4-6-6 !! که دهن خودم وا موند!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید می زارم حالابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همین فرکانس حدودا
|
به به. آدم اراده کنه واقعا می تونه :p . دیروز گفتم بعد امتحان برم سراغ نیترو. خدا رو شکر همه چیز جور شد تا 1 ساعت پیش هم داشتم تست می زدم.
این تست بیشتر تست آن کور هست که متخصصش جناب شهریار عزیز هست . آن کور 4800 دما -36 درجه . SF3D پات ! که واقعا مرده ! ! مرررررد! کف کردم ! تا یه کم نیترو می ریختم فرت می رفت تا 80- 90- 100- ! فقط یه کم ! یه صدای وحشت ناکی هم یم داد موقه ای که گرسنش می شد!!! جدی میگم !
1922
هیچ ادونس تایمنگی به کار نبردم .
یه سوال از شهریار عزیز :
شهریار جان شما که واری یه توضیحی در باره ولتاژ بخشی که وقتی un کور رو اور می کنیم , بده !
کلا من هر چی زور زدم نشد 4955 رو استیبل کنم البته حس می کردم دما بالاست!
5086 هم که رفت تو لود ویندوز بعد کلا سیستم ترکید!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
680 رو هم باش تست زدم که مین سوختبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه تست 5.6 پای پاس کردم باش بعد فرت ریق رحمت رو سر کشانیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . شهریار مین برسون
مر30.
آخرین ویرایش توسط PUMAOC در تاریخ 03-12-10 انجام شده است
Just For Up Topic
Core i7 950@ 200*20=4000Mhz
GigaByte X58A-UD7
KingSton HyperX 2000CL9
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks