سلام
دنبال بذنامه 3gp converter میگردم . البته یه دونه دانلود کردم ولی ولی فقط 1.00mb تبدیل میکنه . من حدود 8 تا فایل تصویری دارم که 370 MB میشن ولی باید به 3gp تبدیل بشن. کسی این برنامه رو داره؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pooya007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما لطف کن هر پکی را که میگذاری توضیح بده مثلا :
MobLight : فلان فلان فلان !
این جوری چون الان من خونه خودمون با Dial-Up هستم میخوام دانلود کنم ...
راستی ویندوز مدیا پلیر و Winamp طرز استفادش چه طوریه ؟ چه طوری می تونم آهنگ هایی که توی فایل منیجر هست را با اینا باز کنم ؟
كلوپ هواداران فايرفاكس ( تكنيك ها ، اخبار و ... )
مقايسه استاندارد بودن مرورگر ها
اگه زندگی بگذاره دوباره میخوام بیام فروم
کاربر افتخاری
سلام
دنبال بذنامه 3gp converter میگردم . البته یه دونه دانلود کردم ولی ولی فقط 1.00mb تبدیل میکنه . من حدود 8 تا فایل تصویری دارم که 370 MB میشن ولی باید به 3gp تبدیل بشن. کسی این برنامه رو داره؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
|
کاربر شهرسختافزار
دوست من شما میتونی از نرم افزار 3gp-video-converter استفاده کنی اینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نرم افزار هر گونه فایل تصویری را به فرمت 3gp و 3g2 تبدیل میکنه البته
فرمتهای دیگه را هم میتونی برای خروجی استفاده کنی !
لینک دانلود برنامه
لینک دانلود سریال
arven_andomil (16-09-07), M A H R A D (16-09-07), X Ray (16-09-07)
عضو VIP شهر سختافزار
بفرما عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:Name : Mobilesmania.com serialz : FE92-FF9E-A35A-59E9-1A7A-19D9-F892-AEDE Or Name : www.mobilesmania.com serialz : 5B35-5C42-5CA4-B68C-9065-7A37-8F0E-80FB
arven_andomil (16-09-07), M A H R A D (16-09-07), makintash (16-09-07), X Ray (17-09-07)
کاربر افتخاری انجمن
نرم افزار رمضانيه دعاي يا علي يا عظيمنرم افزار رمضانيه يك نرم افزار تجت جاوا است كه متن كامل دعاي يا علي و يا عظيم را به همراه ترجمه آن و به وصورت قرائت صوتي اين دعا مي باشد . كافي است اين نرم افزار را به گوشي خود انتقال دهيد و ضمن مشاهده متن دعا و ترجمه فارسي آن به قرائت ان نيز گوش كنيد .
به صورت گويا
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لينک دانلود
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید براي دانلود، روي لينک بالا کليک سمت راست کرده و Save Target As را بزنيد.
نکته: فایل مورد نظر بصورت فشرده با پسوند های Zip یا Rar میباشد. لذا بعد از دریافت فایل ، آن را از حالت فشرده خارج و سپس با استفاده از دستگاه بلوتوث یا کابل و یا دستگاه کارت ریدر برروی گوشی موبایل خود Install نمایید.
X Ray (30-09-07)
Administrator
سلام دوستان ...
با مرورگر اپرا مینی میتونید از GPRS نهایت استفاده رو ببرید
برنامه مخصوص جاوا هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توجه : فایل دانلودی به صورت RAR هست و برای استفاده در گوشیتون باید اونو Extract کنید و فایل JAR رو بریزید تو گوشیتون
دانلود کنید با حجم حدود 95 کیلوبایت :
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 05-10-07 انجام شده است
X Ray (05-10-07)
حق آب و گل داره
در مقدمه ي علم چهره شناسي آمده است : ( سرشت افراد را آنگونه كه هست بپذيريم و آنگونه كه هستند دوستشان بداريم ) - اين نرم افزار به شما كمك مي كند در كوتاه ترين زمان ممكن قبل از اقدام به دوستي يا مذاكره با شخصي - بر اساس الگوهاي علم چهره خواني به كليات اخلاق وي پي ببريد.اين نرم افزار شامل تصاويري از چهره هاي مختلف و توضيحات كامل آن مي باشد.براي نصب اين نرم افزار رايگان كافي است فايل ZIP را از طريق لينك زير دانلود نماييد و سپس محتويات آنرا كه دو فايل JAR و JAD است به گوشي تلفن همراهتان انتقال دهيد.
http://www.mhdsoft.com/fr.zip
alidavoodi2001 (14-03-08), Mehdi_Full (04-11-07), rezakardan (26-01-08)
حق آب و گل داره
تبديل متن فارسي به كتاب جاوا با نرم افزار پرنيان 0.9.2
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات:
تبدیل متن فارسی (یونیكد) به كتاب الكترونیكی همراه (آماده برای انتقال به تلفن همراه) بصورت اتوماتیك؛
- استفاده از استاندارد جاوا كه برای بسیاری از دستگاههای تلفن همراه شناخته شده می باشد؛
- عدم نياز به Java Toolkit يا هر نرم افزار جانبي ديگر؛
- سرعت بالا در هنگام تبدیل (معمولاً كمتر از 20 ثانیه)؛
- حجم بسیار پایین بعد از تبدیل (معمولاً كمتر از نصف حجم متن اولیه!)؛
- افزودن اطلاعات دلخواه كاربر به صفحۀ اول كتاب؛
- ویرایش اتوماتیك متن (اصلاح نقطه گذاری های داخل متن)
- رابط كاربری ساده و كاملاً فارسی همراه با توضیحات كافی.
با تشكر از yaser_xerxesبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدکد:http://rapiddownload.parsaspace.com/PARNIAN%20FULL%20PACK%200.9.2%20www.rapiddownload.mihanblog.com.zip
arven_andomil (04-11-07), Fog (04-11-07), Mehdi_Full (04-11-07), Shahryar (04-11-07)
|
|
کاربر افتخاری
برنامه ای هست که با اون بشه فایلهای swf رو به 3gpتبدیل کرد؟ یا اینکه به یه فرمتی که به 3gp تبدیل بشه؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
عضو VIP شهر سختافزار
حجم 3.3 مگبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Download a free trial Flash SWF To 3GP/MP4
arven_andomil (08-11-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks