پاسخ: کامل ترین نرم افزارهای کاربردی جاوا+برنامه های پیش فرض سونی اریکسون
نقل قول:
شما کاربرد هر نرم افزار رو که خواستی بدونی بگو توضیح بدم
شما لطف کن هر پکی را که میگذاری توضیح بده مثلا :
MobLight : فلان فلان فلان !
این جوری چون الان من خونه خودمون با Dial-Up هستم میخوام دانلود کنم ...
راستی ویندوز مدیا پلیر و Winamp طرز استفادش چه طوریه ؟ چه طوری می تونم آهنگ هایی که توی فایل منیجر هست را با اینا باز کنم ؟
پاسخ: کلیه نرم افزار های جاوا برای گوشی های در این تاپیک قرار گرفت
سلام
دنبال بذنامه 3gp converter میگردم . البته یه دونه دانلود کردم ولی ولی فقط 1.00mb تبدیل میکنه . من حدود 8 تا فایل تصویری دارم که 370 MB میشن ولی باید به 3gp تبدیل بشن. کسی این برنامه رو داره؟؟
نقل قول:
سلام
دنبال بذنامه 3gp converter میگردم . البته یه دونه دانلود کردم ولی ولی فقط 1.00mb تبدیل میکنه . من حدود 8 تا فایل تصویری دارم که 370 MB میشن ولی باید به 3gp تبدیل بشن. کسی این برنامه رو داره؟؟
دوست من شما میتونی از نرم افزار 3gp-video-converter استفاده کنی این
نرم افزار هر گونه فایل تصویری را به فرمت 3gp و 3g2 تبدیل میکنه البته
فرمتهای دیگه را هم میتونی برای خروجی استفاده کنی !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
سلام
برنامه رو دانلود کردم ولی نمیتونم سریالش رو دانلود کنم!!!:1.: بدون شماره سریال هم فایل رو کامل تبدیل نمیکنه!!! میشه راهنماییم کنی؟ ممنونم
بفرما عزیزم
کد:
Name : Mobilesmania.com
serialz : FE92-FF9E-A35A-59E9-1A7A-19D9-F892-AEDE
Or
Name : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
serialz : 5B35-5C42-5CA4-B68C-9065-7A37-8F0E-80FB
نرم افزار رمضانيه دعاي يا علي يا عظيم به صورت گويا
نرم افزار رمضانيه يك نرم افزار تجت جاوا است كه متن كامل دعاي يا علي و يا عظيم را به همراه ترجمه آن و به وصورت قرائت صوتي اين دعا مي باشد . كافي است اين نرم افزار را به گوشي خود انتقال دهيد و ضمن مشاهده متن دعا و ترجمه فارسي آن به قرائت ان نيز گوش كنيد .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] براي دانلود، روي لينک بالا کليک سمت راست کرده و Save Target As را بزنيد.
نکته: فایل مورد نظر بصورت فشرده با پسوند های Zip یا Rar میباشد. لذا بعد از دریافت فایل ، آن را از حالت فشرده خارج و سپس با استفاده از دستگاه بلوتوث یا کابل و یا دستگاه کارت ریدر برروی گوشی موبایل خود Install نمایید.
1 :تعداد فایل پیوست
دانلود مستقیم برنامه Opera Mini - مرورگر موبایل
سلام دوستان ...
با مرورگر اپرا مینی میتونید از GPRS نهایت استفاده رو ببرید
برنامه مخصوص جاوا هست :wink:
توجه : فایل دانلودی به صورت RAR هست و برای استفاده در گوشیتون باید اونو Extract کنید و فایل JAR رو بریزید تو گوشیتون
دانلود کنید با حجم حدود 95 کیلوبایت :
نرم افزار چهره خواني قابل نصب بر روي تلفن همراه
در مقدمه ي علم چهره شناسي آمده است : ( سرشت افراد را آنگونه كه هست بپذيريم و آنگونه كه هستند دوستشان بداريم ) - اين نرم افزار به شما كمك مي كند در كوتاه ترين زمان ممكن قبل از اقدام به دوستي يا مذاكره با شخصي - بر اساس الگوهاي علم چهره خواني به كليات اخلاق وي پي ببريد.اين نرم افزار شامل تصاويري از چهره هاي مختلف و توضيحات كامل آن مي باشد.براي نصب اين نرم افزار رايگان كافي است فايل ZIP را از طريق لينك زير دانلود نماييد و سپس محتويات آنرا كه دو فايل JAR و JAD است به گوشي تلفن همراهتان انتقال دهيد.
پرنيان(تهيه كتاب با فرمت جاوا)ورژن جديد
تبديل متن فارسي به كتاب جاوا با نرم افزار پرنيان 0.9.2
مشخصات:
تبدیل متن فارسی (یونیكد) به كتاب الكترونیكی همراه (آماده برای انتقال به تلفن همراه) بصورت اتوماتیك؛
- استفاده از استاندارد جاوا كه برای بسیاری از دستگاههای تلفن همراه شناخته شده می باشد؛
- عدم نياز به Java Toolkit يا هر نرم افزار جانبي ديگر؛
- سرعت بالا در هنگام تبدیل (معمولاً كمتر از 20 ثانیه)؛
- حجم بسیار پایین بعد از تبدیل (معمولاً كمتر از نصف حجم متن اولیه!)؛
- افزودن اطلاعات دلخواه كاربر به صفحۀ اول كتاب؛
- ویرایش اتوماتیك متن (اصلاح نقطه گذاری های داخل متن)
- رابط كاربری ساده و كاملاً فارسی همراه با توضیحات كافی.
کد:
http://rapiddownload.parsaspace.com/PARNIAN%20FULL%20PACK%200.9.2%20www.rapiddownload.mihanblog.com.zip
با تشكر از yaser_xerxes:merci:
برنامه ای هست که با اون بشه فایلهای swf رو به 3gpتبدیل کرد؟ یا اینکه به یه فرمتی که به 3gp تبدیل بشه؟
نقل قول:
برنامه ای هست که با اون بشه فایلهای swf رو به 3gpتبدیل کرد؟ یا اینکه به یه فرمتی که به 3gp تبدیل بشه؟
حجم 3.3 مگ