ممنون از ابراز همدردی دوستان عزیز... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 8800 رو جای طلب از کسی گرفته بودم...چند روزی هم دستم بود...بهتر از خودش خودشه... ساده...زیبا...با امکانات فراوان و در کل تووووووپ...ولی به دلیل اینکه پول لازم داشتم...فروختمش...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ممنون معین جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی ممنوووووون ممنون آرمین جان.... اون 1200 رو من فقط مثال زده بودم...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید وگرنه مفتشونم گرونه...!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمت دوست عزیزمون حسین عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید هم عرض کنم که ...این گوشیهای درپیت چینی که تو بازار ریخته... اینا یه بار مصرفه... و من در همین جا به کلیه دوستان توصیه میکنم که گول ظاهر زیباشون رو نخورند...(اینا هیچی نیستن) جای بحث هم نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد خرید یه گوشی موبایل و یک دوربین هم بگم که :
من نمیتونم هم یه گوشی و هم یه دونه دوربین دیجیتال بندازم دنبال خودم ... و این فکر رو قبلا کردم...
نیازها و انتظارات من از یک گوشی موبایل عبارتند از :
mp3 player قوی
دوربین و کیفیت فیلمبرداری خوب...
عمر باطری بالا
ظاهر زیبا
داشتن سیستم عامل
وزن و حجم کم
صفحه نمایش به نسبت بزرگ
صدای خوب و بلند
وایرلس لن
جی پی اس
خروجی تلویزیون و ...
که همه رو n82 با قیمت مناسب داره... ( جز حجم و وزن نسبتا سنگین گوشی ) که اونم قابل هضمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم تشکر ویژه از دوستان خوب که ما رو در این زمینه یاری کردن... پس شد همون n82 دیگه...!!!
از یکی از مدیران خواهشمندیم تاپیک رو قفل کنند دیگه... جای بحثی باقی نمونده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks