arven_andomil (28-12-07), Emperatour (27-12-07), R@R#M@N (28-12-07)
عضو VIP شهر سختافزار
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
P1 آخرین قمیتی که ازش دارم 390 تومان هست یعنی زیر 400
یه مقدار حالم ناخوش هست اگر انشاالله بهتر شدم یک لیست کامل از قیمتهای علاالدین رو حتما میزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (28-12-07), Emperatour (27-12-07), R@R#M@N (28-12-07)
سلام
دبليو 960 توي علاالدين هم ديده شد
قيمت 780 تومن
اينم يه عكس از اين گوشي
http://www.tinypic.info/files/59zo7t2yrxkh3ltt26wm.jpg
Armin-N (28-12-07), F A R I D (29-12-07), Mehdi_Full (28-12-07)
عضو VIP شهر سختافزار
به به بهراد عزیز حالت چطوره ؟ خوش اومدی بهراد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط R@R#M@N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از خبرت واقعا خوشحال شدم البته یه چیزایی شنیده بودم اما قطعیتش برام ثابت
نشده بود یه مدتی هست که کسالت دارم انشاالله تو اولین فرصت میرم علاءالدین تا یه
لیست کامل از قیمت گوشیها رو بزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از اومدنت به PcNetwork و همینطور خبر ورود دبلیو 960 به بازار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام داش مهديبه به بهراد عزیز حالت چطوره ؟ خوش اومدی بهراد جان
ممنون از خبرت واقعا خوشحال شدم البته یه چیزایی شنیده بودم اما قطعیتش برام ثابت
نشده بود یه مدتی هست که کسالت دارم انشاالله تو اولین فرصت میرم علاءالدین تا یه
لیست کامل از قیمت گوشیها رو بزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از اومدنت به PcNetwork و همینطور خبر ورود دبلیو 960 به بازار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مهدی
ممنون از استقبالت
راستش يكي از بچه ها هم 755 قيمت داشته
نكته : به گفته ي اون شخص توي پك گوشي نه هندزفري DS 2020 هست و نه استند شارژر
|
|
کاربر شهرسختافزار
waooooooooبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط R@R#M@N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینین کی اینجاست
خوش اومدی بهراد جون
ممنون بابت قیمت و عکس
عضو VIP شهر سختافزار
بهراد جان تو ویدئوهایی که از دبلیو 960 گذاشتم مخصوصا ویدئو شماره 2 و 4 تو هیچکدوم از هندزفری بلوتوث مدل HBH-DS220 نشون داده نشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط R@R#M@N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شارژر رومیزی که اصلا فکر میکنم نداره یعنی جزو متعلقاتش نیست
تو سایت Mobile-Review رو هم اگه نگاه کنی مشخصات کامل داخل پک رو نوشته که متاسفانه نمیدونم چرا هندزفری بلوتوث تو پک این گوشی تو بازار نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.mobile-review.com/review/...-w960-en.shtml
Sales package
البته باید دو سه ماهی بگذره تا تو بازار زیاد بشه بعد بهتر میشه در مورد پک کاملش اطلاعات بدست آورد .
- Handset
- Battery (BST-33)
- Stereo Bluetooth-headset (HBH-DS220)
- Wired stereo headset (HPM-70)
- USB data cable
- Charger
- User Guide
- Carrying pouch
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
پسر عجب خبری توپی شنیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط R@R#M@N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس با اینحساب قیمت P1 خیلی افت میکنه درست میگم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بببینم حالا کی میشه این W960 خوشگلو خرید ؟ یعنی کی قیمتش میاد روی 400 تومن ؟
سلامwaoooooooo
ببینین کی اینجاست
خوش اومدی بهراد جون
ممنون بابت قیمت و عکس
ممنون
خاهش ميكنم
درستهبهراد جان تو ویدئوهایی که از دبلیو 960 گذاشتم مخصوصا ویدئو شماره 2 و 4 تو هیچکدوم از هندزفری بلوتوث مدل HBH-DS220 نشون داده نشد .
شارژر رومیزی که اصلا فکر میکنم نداره یعنی جزو متعلقاتش نیست
تو سایت Mobile-Review رو هم اگه نگاه کنی مشخصات کامل داخل پک رو نوشته که متاسفانه نمیدونم چرا هندزفری بلوتوث تو پک این گوشی تو بازار نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.mobile-review.com/review/...-w960-en.shtml
Sales package
البته باید دو سه ماهی بگذره تا تو بازار زیاد بشه بعد بهتر میشه در مورد پک کاملش اطلاعات بدست آورد .
- Handset
- Battery (BST-33)
- Stereo Bluetooth-headset (HBH-DS220)
- Wired stereo headset (HPM-70)
- USB data cable
- Charger
- User Guide
- Carrying pouch
با تشکر
مهدی
منم يكي دو تا از اين ويدئو ها رو دانلود كردم چيزي ديده نشد
ميدوني واسه چي شك كردم ؟؟
چون توي دمو تور اين گوشي اين هندزفري هست (اگه ديده باشي)
ممنون بابت اطلاعاتت
بعلهپسر عجب خبری توپی شنیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس با اینحساب قیمت P1 خیلی افت میکنه درست میگم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بببینم حالا کی میشه این W960 خوشگلو خرید ؟ یعنی کی قیمتش میاد روی 400 تومن ؟
پ1 كه 100%ارزون ميشه
الانش 390 تومنه 100% تا عيد به 350 ميرسه
دبليو 960 هم احتمالآ بايد به زير 600 برسه
کاربر شهرسختافزار
سلام
P1 چنده؟
حق آب و گل داره
حدود 390 تومان. و بالاتر
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks