ببخشید میدونم جای این سوال اینجا نیست اما فرق دبلیو 830 با دبلیو 850 تو چیه ؟
کاربر شهرسختافزار
ببخشید میدونم جای این سوال اینجا نیست اما فرق دبلیو 830 با دبلیو 850 تو چیه ؟
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
تنها فرقش تو دوربینش هست
یعنی W830 فقط یک دوربین داره
اما W850 علاوه بر دوربین (که پشت گوشی هست) یه دوربین هم
بالای Lcd داره که برای مکالمات تصویری استفاده میشه
و البته نه تو ایران (چون این سرویس فکر میکنم 50-60 سال دیگه برسه به ایران)
کاربر شهرسختافزار
سلام
مهدی جان من میخوام زودتر w850مو بفروشم تا ارزونتر نشده و بیشتر ضرر نکردم
با توجه به اینکه کلید جهت نماش قسمت پایینش ترک برداشته (کار داداشمه) چقدر بفروشمش خوبه؟
عضو VIP شهر سختافزار
سلام آرمین جان کم پیدای عزیز ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خدمتت عرض کنم که الآن دبلیو 850 قیمتش 265 تومن هست و با توجه به مشکلی که کی پدش داره ، همونطور که خودت میدونی اجبارا باید قابش عوض بشه (البته به کسی که میخواد بخره بستگی داره) اما با این اوصاف به نظر من 180-190 فکر نمیکنم بیشتر بی ارزه (+ اینکه باید حداقل 20 تا 25 تومن روش یه قاب فابریک بندازی و مجموعا بشه 205-215 تومن)
البته میدونم خیلی ضرر میکنی اما قیمتش خیلی اومده پایین و از اون بدتر کی پدش هم ترک داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با اینحال اگه میخوای زیاد ضرر نکنی باید به آشنا بدی وگرنه اگه ببری به مغازه که میگن 150 تومن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
هستیم
قربون شما
یه مدت نبودم تو نت
یه مشتری پیدا کردم که زیاد خبر نداره از قیمت ها :d
چون طرفای ما تو کل استان ممکنه 3 تا از این گوشی تو مغازه ها باشه
قیمت پیشنهادی طرف 250 بوده :d
طاقچه بالا گذاشتم گفتم 280 میخریدن ندادم
اگه بتونم 240 آبش کنم خیلی توپه
ممنون ازت مهدی جون
آخرین ویرایش توسط Armin-N در تاریخ 27-11-07 انجام شده است
کاربر افتخاری
کسی از قیمت P1 خبر داره؟؟ و اینکه با کاهش تعرفه واردات امکان داره قیمتش پائین تر از 400 بیاد ؟؟
شجاعت می خواهد
وفادار احساسی باشی
که میدانی
شکست می دهد
روزی نفس های دلت را...
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arven_andomil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
P1 آخرین قمیتی که ازش دارم 390 تومان هست یعنی زیر 400
یه مقدار حالم ناخوش هست اگر انشاالله بهتر شدم یک لیست کامل از قیمتهای علاالدین رو حتما میزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil (28-12-07), Emperatour (27-12-07), R@R#M@N (28-12-07)
سلام
دبليو 960 توي علاالدين هم ديده شد
قيمت 780 تومن
اينم يه عكس از اين گوشي
http://www.tinypic.info/files/59zo7t2yrxkh3ltt26wm.jpg
Armin-N (28-12-07), F A R I D (29-12-07), Mehdi_Full (28-12-07)
عضو VIP شهر سختافزار
به به بهراد عزیز حالت چطوره ؟ خوش اومدی بهراد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط R@R#M@N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از خبرت واقعا خوشحال شدم البته یه چیزایی شنیده بودم اما قطعیتش برام ثابت
نشده بود یه مدتی هست که کسالت دارم انشاالله تو اولین فرصت میرم علاءالدین تا یه
لیست کامل از قیمت گوشیها رو بزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از اومدنت به PcNetwork و همینطور خبر ورود دبلیو 960 به بازار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مهدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
waooooooooبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط R@R#M@N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینین کی اینجاست
خوش اومدی بهراد جون
ممنون بابت قیمت و عکس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks