شهریار جان به نظر من هم باید بحث سیمبین و جاوا تموم بشه به این دلیل که طرفدارای هر کدوم میان و میگن

این بهتره من عقیده دارم که هر کسی با هر کدوم که راحت هست کار کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

البته 80 درصد از افرا اصلا کاری به این کارها ندارند و اگر از کارکرد یک گوشی خوششون بیاد کاری ندارن این سیمبین هست یا جاوا !

البته درک میکنم چون سیمبین تنها موردی هست که طرفداران نوکیا برای دفاع از خود استفاده میکنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اما تنها گذر زمان نشون میده که سیمبین موفق خواهد بود یا پلت فرم جاوا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهدي جان شما ديگه خودتون استاديد و ديديد كه به غير از امكانات پيشفرض سيستم عامل سيمبيان به خصوص نسخه هاي جديد 9.1 و 9.2 ، برنامه هاي بسيار بسيار بسيار زيادي اين سيستم عامل نسبت به جاوا داره كه خود جزو كاركرد گوشي به حساب مياد براي مثال من الان منشي تلفني و ... كه خودش روي بعضي از گوشي ها يك امكان پيشفرض هست را با برنامه رديف كردم .