با سلام
آقای jaSt 4 mi بنده هم دقیقا همین رو گفتم

باید مقایسه منطقی و معقول باشه
من گفتم که برای مقایسه باید سری اسمارت فونهای نوکیا را با اسمارت فونهای سونی اریکسون در روبروی هم قرار دادم.

اینا مدلهایی بودند که من فقط باهاشون کار کرده بودم ، ولی در مورد Handsfree ها نوکیا حق با شماست ، ولی این مشکل در گوشی جدید نوکیا وجود نداره و علت کیفیت پایین صدای گوشی ها ضعیف و بی کیفیت نوکیا بود که در حال حاضر گوشیهای هندزفری نوکیا رو Philips تولید میکنه که کیفیت فوق العاده ایی دارند و خودتون میتونید تست کنید. و من حتی یک 5300 نوکیا رو با هندزفری Creative تست کردم ، که تا بحال تو سری W سونی اریکسون همچین کیفیت صدایی ندیدم.

اما در مورد اینکه گفتید سونی اریکسون تو جاوا تخصص داره و نوکیا هم در سیستم عامل،
در صورتی که این حرف اصلا بنظر من درست نیست
این دلیل نمیشه که ضعفهاشون رو نبینیم
مثل این میمونه که من بگم ، نوکیا تو تولید 1100 تخصص داره و 1100 از لحاظ کارایی و... خوب هستش.
ببینید پلتفرم جاوا ، خیلی ابتدایی هست و تقریبا تمام کمپانیهای دنیا در زمینه موبایل به راحتی گوشی با جاوا تولید میکنند و که این هنر نیست.

مثلا من بگم 1100 من که سیمبیان سری 40 داره تا به حال هنگ نکرده یا مشکلی نداشته

ولی شما نوکیا نگاه کنید می بینید 90 درصد گوشیهاش سیمبیان دارند و این یک هنر است و نیروی و مدیریت و برنامه ریزی و تحقیقات و مقولات خیلی پیچیده ایی را می طلبه

ولی مثلا بگم نوکیا تخصص تو ، تولید 1100 هستش و تمام گوشیهاش سری هستش40 و درسال میلیون ها تولید میشه و... اصلا هنر نیست.

مقایسه نا متعادل و با صرف نظر از Os به شرح زیر میشه :
گوشیهای جاوا در مقابل ، اسمارت فونهای نوکیا مثل اسباب بازی میمونند

ممنونم
موفق باشید
سلامی مجدد
عزیزم من هرچی تو پستم میگردم همچین حرفی رو پیدا نمیکنم : سونی تو زمینه ی جاوا تخصص داره !!؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (جاوا مگه تخصص میخاد!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
من گفتم سونی تو زمینه ی سیمبین تخصص نداره و تخصصش تو چیزای دیگش از جمله کیفیته صدا !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میگم گوشیهای کل سونی ( تو تخصصش ) با گوشیهای کل نوکیا ( تو تخصصش) با هم مقایسه کنیم !! نه اسمارت فون با اسمارت فون !! ( هرکسی نظری داره)
در مورده کیفیت هدفونهای نوکیا حرفه شما قبول !! ولی قبول کن تو وقتی یه هدفون کامل بره تو گوشت خیلی بیشتر حال میکنی / نمیکنی ؟؟

حالا اگر موافق باشی هرکی بیاد برنده گوشیه مورده علاقشو بگه و دلیله خودشم بگه و بس !! یا حتی قابلیتهای جدیدی که اون برند برای گوشیهاش در نظر گرفته رو بگیم !!!
(مثله پسته بعدیه من) دیگه کاری نداشته باشیم برند دیگری اونو داره یا نه !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون ممکنه این بحثا نتیجه ی خوبی نداشته باشه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتر نیست ؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کوچیکه شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید