سلامی مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MOHGOLD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیزم من هرچی تو پستم میگردم همچین حرفی رو پیدا نمیکنم : سونی تو زمینه ی جاوا تخصص داره !!؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (جاوا مگه تخصص میخاد!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
من گفتم سونی تو زمینه ی سیمبین تخصص نداره و تخصصش تو چیزای دیگش از جمله کیفیته صدا !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میگم گوشیهای کل سونی ( تو تخصصش ) با گوشیهای کل نوکیا ( تو تخصصش) با هم مقایسه کنیم !! نه اسمارت فون با اسمارت فون !! ( هرکسی نظری داره)
در مورده کیفیت هدفونهای نوکیا حرفه شما قبول !! ولی قبول کن تو وقتی یه هدفون کامل بره تو گوشت خیلی بیشتر حال میکنی / نمیکنی ؟؟
حالا اگر موافق باشی هرکی بیاد برنده گوشیه مورده علاقشو بگه و دلیله خودشم بگه و بس !! یا حتی قابلیتهای جدیدی که اون برند برای گوشیهاش در نظر گرفته رو بگیم !!!
(مثله پسته بعدیه من) دیگه کاری نداشته باشیم برند دیگری اونو داره یا نه !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون ممکنه این بحثا نتیجه ی خوبی نداشته باشه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهتر نیست ؟؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کوچیکه شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Sony 
Ericsson

Bookmarks