با سلام خدمته دوستان
هركس بايد بسته به نيازش انتخاب كنه البته
تایید میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

دوستان عذیذ ی که میگن صدای هدفن سونی اریکسون بیشتر از نکیا هست سری برن 6233‎ نکیا بخرن چون صداش تو هدفن واقعا بینظیره سونی اریکسون کم میاره هم از صدای اسپیکر هم از کیفیت تصویر با‎ ‎ !2megapixel
دوسته عزیز کسی نگفته صدای هدفون ه سونی از نوکیا بیشتره
بحث سره کیفیته هدفونه !!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که اونم مشخصه که اگه هدفون کاملا بره تو گوش خیلی بیشتر از اهنگی که گوش میدی لذت میبری !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کسانی هم که به صورت مدام و حرفه ای آهنگ گوش میدن صدای اسپیکر خیلی براشون مهم نیست ( به اندازه ی هدفون )

يك سوال جالبي براي من پيش اومده كه شما از كجا نتيجه ميگيريد هر سري كه پلتفرم جاوا از سيمبين روون تره ؟

آخرين گوشي سوني اريكسون W960i هست . به نظرتون حتما عاليه درسته ؟ من با اين گوشي چند ساعتي كار كردم چيزي توي مايه هاي P990i هست و اصلا روون نيست .

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب ما داریم کلی بحث میکنیم اکثر گوشیهای سونی و اکثر نوکیا !!
همیشه آخرین گوشی مبنی بر بهترین نیست درسته ؟؟
ممکنه یه گوشی به خاطره داشتن حتی یک ویژگیه خوب وارده بازار بشه !!
کما اینکه و960 چند ویژگی خوب رو با هم داره !!!!
1)کیفیته صدای عالی
2) تاچ اسکرین
3) سیمبین ( که اتببته سیمبینش به درد نمیخوره )
4) دوربینه خوب

با سلام

آقا من میخواستم یه مطب روی واضح و روشن کنم
ببینید من خودم الان گوشیم p990I سونی اریکسونه و قبلا هم k800 و W810 داشتم و خیلی از گوشی های نوکیا و سونی اریکسون داشتم و یا باهاشون کار کردم ، اینا رو گفتم که نگید بحث افراط و تفریط و کل کل و... هستش.

ببینید همینطور که شهریار عزیز گفت خیلی راحت میتونیم پرفورمنس هر گوشی رو به روش علمیش در بیاریم
ولی یه مطلبی که میخواستم اضافه کنم اینه که ببینید بحث سرعتی و کندی و هنگ و.. اسمارت فونهای نوکیا که بعضی ها بهش اشاره داشتند به نظرم من ، معقوله خیلی ساده و منطقی داره ، که من براش یه مثال میزنم
و اونن اینکه که مقایسه گوشیها جاوا پلتفرم با اسمارت فونها (سیمبیان نوکیا ) اصلا درست نیست . چون جاوا فقط یک پلترم هست و نه بیش
مثل این میمونه که شما بگید سیستم یا کامپیوتر من با Dos خیلی سریع بوت میشه و برنامه هارو خیلی سریع Run میکنه و اصلا هنگ نمیکنه ولی در مقابلش تو ویندوز Vista , Xp خیلی دیر بوت میشه و سرعتش تو ویندوز خیلی کند و پایینه و هنگ میکنه ، نسبت به Dos

یعنی اگر در سیستم عامل Dos شما هنگ ببینید جای شک هستش یا مقابلش اگر در Java هنگ ببینید جای شک هستش ( این یه مطلب مفهومی و پایست و باید خودتون لمس و تجربش کنید )
ضمنا شما برای مقایسه عادلانه اسمارت فونها رو باید با هم مقایسه کنید
یعنی اسمارت فونهای نوکیا را با سری P سونی اریکسون و بعضی W های اسمارت فون مقایسه کنید

اینجوری خودتون بنچمارک خوبی بدست می آورید ؟؟؟؟

می بینید که Sony ericssoon های اسمارت فون چه ضعف های اساسی دارند ؟ از جمله گوشی خودم ، که امیدوارم خدا بهم صبر بده

ممنونم
موفق باشید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سونی اریکسون اکثر گوشیهاش جاواس و تخصص اصلی سونی اریکسون سیستم عامل نیست بلکه چیزای دیگه ای ه !!
ولی نوکیا تخصصش بیشتر تو سیستم عامله !!
حالا درست نیست قسمتی(سیستم عامل سیمبین) که یه شرکت توش تخصص داره رو با همون قسمت از یه شرکت دیگه که تخصصی توش نداره مقایسه کرد !!
شما میگی پی990 اشکال زیاد داره منم این گوشی رو داشتم و حرفه شما رو کاملا قبول دارم و به خاطره همینم فروختمش !! چون فهمیدم سونی اسمارت فونهای خوبی نمیزنه ( تا زمان اون گوشی بعدشو نمیدونم)!!
ولی هروقت گوشیهای سری w و... رو گرفتم کاملا راضی بودم چون تخصصشه !!

شما نباید سیمبین ه نوکیارو که توش متخصصه رو با سیمبینه سونی مقایسه کنی !!
مثه این میمونه که بیایم و950 رو توی صدا با 8800 ه نوکیا مقایسه کنی !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

با تشکر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید