حالا ما توصیه های لازم رو کردیم اگه قصد خرید دارید باید حواستون جمع باشه یه وقت خدایی نکرده دردسر نشه براتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من در این مورد تحقیق کردم و فهمیدم یه سری از اس 5 های چهار هسته ای هستن که برای منطقه خاورمیانه عرضه میشن
البته این مدلا رامشون امارات و عربستان و اینا هستش و رام ایران ندارن اما زبان فارسی تو گوشی هست
دقت کنید که این مدلا همون برچسب بزرگایی که تو پست 49 گذاشتم رو دارن با این تفاوت که برچسب به زبون عربی هستش
اگر قصد خرید دارید به این برچسب حتماً توجه کنید
البته در اکثر موارد فروشنده ها این برچسب رو می کنن به همین دلیل از جای معتبر بگیرید
کاربر شهرسختافزار
یه سوالی از خدمتون داشتم و اون اینه که اگه یه گوشی اس 5 لاک بشه میشه اونو انلاک کرد یا نه؟!منظورم اینکه باید گوشی لاک شده رو بندازیم تو سطل اشغال!!!!!!!!
کاربر شهرسختافزار
من نگفتم به هیچ وجه این مشکل وجود نداره رضا جان
دوست بنده هم که فروشنده هستند این موضوع رو گفتن که دوباره براتون میگذارمش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبله آنلاک فکتوری هست
نه خیالتون راحت
کلا خیالتون راحت آنلاک فکتوری پک عربی میدم خدمتتون که هیچ وقتی لاک نشه
Rezasam1 (06-11-14), مهدی بهادرفر (06-11-14)
در این مورد اطلاعی ندارم هر اطلاعاتی هم که در این زمینه داشتم گفتم شما باید از اونهایی که این گوشی رو داشتن بپرسید موفق باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
دقیقاً من هم به همین نتیجه رسیدم امیدوارم به جواب سوال هاتون رسیده باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
نظر شما راجع به گوشی جی 3 چطور هست؟! 4g داره؟! چون با این تفاصیل از گوشی اس 5 ترسیدم!!!
آخرین ویرایش توسط Reza_It93 در تاریخ 07-11-14 انجام شده است
جی 2 رو پیشناهاد میکنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sms.moosavi (07-11-14)
کاربر شهرسختافزار
اخه اقا مرصاد من قبلا عرض کردم که جی 2 مشکل کارت حافظه داره!! چرا جی 3 رو تایید نمیکنید؟!!
بخاطر صفحشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی باطری میخوره
STUXNET (08-11-14)
کاربر شهرسختافزار
پس شما چه گوشی پیشنهاد میدین هم 4g باشه و هم کارت حافظه بخوره و هم اینفرارد داشته باشه!!!
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks