خب ببین داداش گوشی و وسیله هایی از این دست یه وجه مهمشون به دل نشستن طرف هست. اگه شما از ظاهرش خوشت نمیاد اصلا من اصراری نمیکنم.
اما در مورد آپدیت ها بگم که به نظر سامسونگ رویه آپدیت گوشی هاشو کمی تغییر داده و همین اواخر دیدیم که خیلی از گوشی های میان رده شو هم حتی برداشته به اندروید 6 بروز کرده که تا چند سال پیش از این کارا نمیکرد.
در مورد پردازش 32 بیتی و این مسائل هم بگم که اونقدر به چشم کاربر محسوس نخواهد بود و اصولاً اگر یه کاربر توسعه دهنده نباشید تو موارد مشابه نمیتونید فرق پردازش 32 بیت و 64 بیت تو دنیای موبایل رو متوجه بشید و این مورد فقط در مورد نرم افزارهایی که به توان پردازشی بسیار بالا و رم بالا نیاز دارند مشخص میشه.
نکته آخرو هم بگم که اتگه باز با این حال از این گوشی خوشت نیومده میتونم بهت Xiaomi Mi5 و SONY Xperia Z5 Compact E5803 و یا خود نسخه اصلی Sony Xperia Z5 (که البته ممکنه کمی گرون تر باشه) و Samsung Galaxy A8 SM-A800 رو معرفی کنم.
خواهش میکنم داداش این چه حرفیه شما تاج سری و ما همه با هم داریم از هم دیگه چیز یاد میگیریم اینجا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks