سلام
عرض کنم خدمتتون که گوشی های دوسیم کارت بزرگترین ضعفشون خوردن باطری .اختلال تماس دوطرفه وراه اندازی اینترنت 1و2 هست -
وهمچنین سیو کردن شماره تلفن ها در سیم کارت ها .
ولی من اگه بخام یه دستگاه فنی وبامشخصات خییلی خوب بکم lG G2
سوالی بود درخدمتم
کاربر شهرسختافزار
سلام
عرض کنم خدمتتون که گوشی های دوسیم کارت بزرگترین ضعفشون خوردن باطری .اختلال تماس دوطرفه وراه اندازی اینترنت 1و2 هست -
وهمچنین سیو کردن شماره تلفن ها در سیم کارت ها .
ولی من اگه بخام یه دستگاه فنی وبامشخصات خییلی خوب بکم lG G2
سوالی بود درخدمتم
sempron (08-05-16)
|
|
کاربر شهرسختافزار
ال جی g2 نو هست مگه ؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستمم این گوشیو داره راضی می باشد
ال جی nexus x5چطوره؟؟؟؟؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
بله هست هنوز به صورت پلمپ 100 درصد -
این گوشی هم خوشدسته هم سخت افزار فوق العاده ای داره
من تاییدش میکنم
Aaron Swartz (09-05-16), sempron (08-05-16)
کاربر شهرسختافزار
همین که گفتی جی 2 خوبه معلومه یه پا استادی واسه خودت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز نظرت درباره nexus x5ال جی چیه؟؟؟؟
کاربر شهرسختافزار
???????برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
???????/
این روش پست زدن یعنی چی . یکبار پست شما را پاک کردم دوباره تکرار کردید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sempron برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks