سلام مجدد،

نصاب SQL Server به سه شکل می تونه به نصاب اصلی برنامه اضافه بشه:
  • نصاب SQL Server در کنار تصاب اصلی قرار بگیره.
  • نصاب SQL Server با نصاب اصلی ادغام بشه و در نهایت یه نصاب تولید بشه که در داخلش دو نصاب باشه.
  • نصاب SQL Server حین اجرای نصاب اصلی، از طریق اینترنت دانلود و نصب بشه.

در حالت اول و دوم حجم نصاب مجموعی از حجم برنامه و حجم SQL Server هستش و راه گریزی هم نداره. یعنی اگه برنامه ی شما 100 مگابایته و SQL Server حدود 1200 مگابایت، در نهایت مجموعه ی نصاب حجمی بین 1200 مگابایت تا 1300 مگابایت خواهد داشت.

اسکریپ معمولا حجم زیادی نداره!

پایگاه داده هم بستگی داره که با محتوا یا بدون محتوا باشه:
  • اگر بدون محتوا باشه (یعنی فقط شامل جداول خالی باشه)، حجم زیادی نداره.
  • اگر با محتوا باشه (یعنی در جداول داده وجود داشته باشه)، حجم داده رو هم باید به حساب بیارید.

در کل روش اندازه گیری دقیقی برای این کار نیست چون معمولا نصاب ها محتوای نصب رو در قالب یه فایل cab در میارن که بر حسب نوع محتوا، حجم این فایل cab می تونه متغیر باشه.
استاد آرمین درود

من تا حالا نرم افزاری کامپایل نکردم پس اگه من با همون نسخه Express داخل ویژوال استودیو دیتابیس بسازم و نرم افزارم کامپایل کنم و براش Setup بسازم دیگه همون موتور Express اتوماتیک میره داخل فایل نصبی یا مثلا باید دستی واردش کنم و این موتور Express آخرین نسخش که برای Visual Stuido 2019 هست چقدر حجم داره. چون من ویژوال 2017 دارم.

یک SQL هم داریم که استاندارده و اگه در ویژوال استودیو فقط با همین نسخه استاندارد بخواهیم کار کنیم غیر از SQL Server بهترین پایگاه داده ای چیه که بدون نصب هرگونه نرم افزار اضافی برای نرم افزارمون بتونه اتوماتیک پایگاه داده رو تشخیص بده. مثلا SQLite بهترینه یا چون محدودیت داره بهتر از این هم وجود داره