درود مهندس آرمین

3تا SQLServer داریم یکی SQL Server داخلی خود سی شارپ که فکر می کنم بهش میگن Express و دو تای دیگه نرم افزار جدا هست که یکیش SQL Server Enterprise است و یکی دیگه Standard.

1- اگه من با همون SQL Server داخلی ویژوال استودیو یک نرم افزار ایجاد کنم فکر کنم مشکلی نداره اما اگه با SQL Server 2019 چه نسخه Enterprise و چه نسخه Standard پایگاه داده هایی ایجاد کنم و بعد به نرم افزار ارتباط بدم و در نهایت یک فایل setup مثلا با install shield بسازم آیا سیستم هایی که می خوان نرم افزار من رو نصب کنن حتما باید SQL Server Enterprise یا Standard روشون نصب بشه یا اینکه با همون .NETFramework مشکل حل می شه یا اینکه توی فایل setup که ایجاد می کنم خودش اتوماتیک SQL Server مورد نظر داخلش قرار می گیره.

2- اگه با SQL Server 2019 پایگاه داده ایجاد کنم طرف مقابل می تونه با SQL Server 2016 پایگاه داده من رو استفاده کنه و یا بر عکس این موضوع.

3- کلا تا چه نوع نرم افزارهایی SQL Server داخلی خود سی شارپ جواب میده و از چه مرحله ای به بعد باید از نسخه نصبی Enterprise یا Standard استفاده کنیم. خود اینکه کجا از Standard و کجا از Enterprise هم استفغاده کنیم یک بحث دیگه است.

4- یک نرم افزار دیگه به نام SQL Server Management Studio است که نمی دونم تفاوتش با SQL Server 2019 چیه و از نظر کاربرد چه فرقی می کنه

5- برای ویندوز 10 باید .Netframewok 3.5 نصب بشه اما روی ویندوز 7 مثل اینکه از قسمت Programs and Features و Turn Windows features باید تیک نصبش رو بزنیم. (شاید هم اشتباه می کنم) توی بعضی از ویندوز های 7 نسخه 3.5 داره و توی بعضی 3.5.1 نسخه 3.5.1 از نسخه 3.5 پشتیبانی می کنه یا نسخه 3.5 باید جداگانه نصب بشه.

6- اگه من .Netframework 4.8 نصب کنم از تمامی نسخه های 1.1 تا 4 هم پشتیبانی می کنه یا اینکه برای پشتیبانی از 1.1 تا 4 فقط باید نسخه 4 رو نصب کنم. در این صورت یک مشکلی هست که خیلی ها نسخه 3.5 هم نصب می کنن که نمی دونم اگه نسخه 4 از 3.5 هم پشتیبانی می کنه چرا باید نسخه 3.5 نصب بشه. اگه نسخه 4.8 از نسخه 4 پشتیبانی نمی کنه تا چه نسخه ای رو پشتیبانی می کنه

7- یک جایی خوندم اگه می خوای نرم افزار بنویسی از نسخه .NETFramework 4 استفاده کنیم بهتره چون همه سیستم ها پشتیبانی می کنن حالا اگه با نسخه 4.8 یا 4.7.2 بنویسیم تا چه سیستم عامل هایی رو پشتیبانی می کنه و کلا نسخه 4.8 چه چیزهای اضافه ای داره که مثلا نسخه 3.5 و 4 ندارن. چون من از کدهای داخلی >NETFramework آگاهی ندارم