سلام،

قبل از هر چیز فقط برای روشن شدن بحث عرض کنم که Visual Studio، SQL Server و .Net Framework سه تا حوزه ی جدا هستن. یعنی اگر جایی یکی نصب باشه دیگری الزاما نصب نیست. مثلا اگر .Net Framework جایی نصب باشه، الزاما SQL Server هم اونجا نصب نیست و این قضیه باید تو Installer مد نظر قرار بگیره.
بنده خیلی وفته با Install Shield کار نکرد ولی قبلا این روند اتوماتیک نبود. یعنی باید نصاب SQL Server (هر نسخه ای) به Install Shield اضافه میشد به طوری که حین نصب برنامه ی شما، SQL Server هم نصب میشد و بعد از اون باید یه سری SQL Script اجرا میشد تا پایگاه های داده در SQL Server تشکیل بشن. الان هم بعید میدونم این روند آسون تر شده باشه!
ولی این که شما پایگاه داده رو داخل SQL Server Enterprise ایجاد کردی و دیگری میخواد داخل نسخه ی Express استفاده کنه بحث متفاوتیه. این سوال بستگی داره که چه قابلیت هایی از نسخه ی Enterprise به کار گرفته شده. مثلا اگر پایگاه داده شما خیلی حجیمه (بالای ده گیگابایت)، داخل نسخه ی Express بارگزاری نمیشه. به عبارتی اگر قابلیت های به کار گرفته شده در هر دو نسخه پشتیبانی بشن، مشکلی نیست.
درود

خود نرم افزار SQL Server 2019 Enterprise تقریبا 1.2 گیگه و فرض کن من یک نرم افزار ساختم و از این نسخه برای پایگاه داده اون استفاده کردم. وقتی می خوام با Intall Shield یا هر نرم افزار دیگه ای، setup برنامه رو ایجاد کنم حدودا چه حجمی از SQL Server Enterprise به صورت موتور یا اسکریبپ و ... درون نرم افزار من قرار می گیره. نمی دونم باز اینجا این حجم به اندازه پایگاه داده ربط پیدا می کنه یا اینکه اون موتور یا اسکریپت ها و ... جداگانه هستن. این مثل همینجوری می زن و واقعیت نداره مثلا من نرم افزار درست کردم 100 مگ فایل نصبی حالا چقدر فایل نصبی sql server بهش اضافه می شه مثلاا 200 مگ که نرم افزار من فایل نصبیش بشه 300 مگ. اصلا این موتور به قول آقا سجاد و یا اسکریبپ برای نسخه های مختلف قابل اندازه گیری هستن.