سلام مجددبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ravegoat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم ، من ممنونم از شما
این کد هم با کد من متفاوت نیست و چک کردم به همون صورت هست البته با یک ثانیه این تست رو نمیشه کرد ، منظور من این نیست که در حالت sleep عدد اضافه میکنه یا در لحظه ی اول روشن شدن چک میکنه و تمامی اعدادی که باید در sleep اضافه می شده در این لحظه اضافه بشه
منظور من این هست که در صورتی که به زمان interval رسیده یا رد شده باشه در لحظه ی اول روشن شدن که چک میکنه یکبار این تایمر فعال میشه
به طور مثال اگه interval یک ساعت باشه و شما برنامه رو باز کنید و بعد sleep ، یک روز بعد هم که سیستم رو روشن کنید یکبار تامیر فعال میشه و عدد اضافه میکنه
و همچنین اگر فقط نیم ساعت سیستم sleep باشه و بعد روشن کنید ، نیم ساعت بعد تایمر فعال میشه و عدد اضافه میکنه در صورتی که باید یک ساعت سیستم روشن باشه اما تایمر نیم ساعت sleep رو هم حساب میکنه
هم تایمر دیزاین سی شارپ و هم timers.timer این تست رو در حد 4-5 دقیقه تست کردم که هر دو به همین صورت هستند
با سپاس

Bookmarks