با سلام مجدد،

این کد به نظر مشکلی ندارم. شاید شرایط تست تون متفاوت بوده. چون تا زمانی که 240 میلی ثانیه از زمان کارکرد سیستم نگذشته باشه، اصلا رویداد Tick تایمر صدا زده نمیشه. بنده هم تست کردم و نتایج مطابق انتظار بود!
اگر از سی شارپ استفاده می کنید، خاصیتی به نام Environment.TickCount در اون وجود داره که زمان Uptime سیستم رو خیلی راحت در اختیار تون میذاره. تنها مشکلش اینه که در بازه های 50 روزه این مقدار ریست میشه. به عبارتی اگر سیستم تون از ابتدای حیات خودش به مدت 50 روز روشن مونده باشه و خاموش نشه، خاصیت مذکور صفر میشه. البته با یک سری ترفند می تونید بر این محدودیت فایق بیایید.
سلام
بنده هم در حالت عادی و هم در VMWare چک کردم به همین صورته ... 240000 میلی ثانیه (4 دقیقه) اما مشکل اینجاست باز هم به کلاک سیستم وابسته هست... برنامه رو باز کنید بعد اسلیپ کنید 4-5دقیقه بعد روشن کنید میبینید که +4 میشه درصورتی که سیستم 4 دقیقه روشن نبوده... (بنده به این صورت تست کردم و تنها مشکل همینجاست)
برای Environment.TickCount هم ممنون اما برنامه ی نوشته شده دقیقتر هست حداقل میدونم به چه صورت کار میکنه اما این مورد رو نمیدونم مثلا زمان sleep رو هم حساب میکنه یا خیر ... مثلا aida64 هم میزنه اما sleep رو هم حساب میکنه
اگه راه حلی برای مشکل بالا دارید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با سپاس