سلام

واقعا عالیه ... تبریک می گم. رکرد بسیار خوبی بدست آوردین.
ای کاش بیشتر راجع به تمرینات و تجربیات خود توضیح می ددین. یا چند تا عکس قرار می دادین.

آیا تیم دیگری هم از ایران شرکت کرده؟ از دوستانم شنیدم که یک تیم دیگر هم در حال تمرین و ثبت رکورد است. از دوستانی که خبر دارند خواهش می کنم جواب بدن.

فکر می کنم مادربرد EP45-UD3R مادربرد خوبی برای اورکلاک باشه. دو نفر اول با این مادربرد رکورد زدن. راجع به حافظه هم فکر می کنم بهتر باشه با حافظه های یکی از چند تا تیم برتر امتحان کنید.
تمرینات که والا تیم تهران که چون از شهر های مختلف جمع میشدند زیاد فرصت تمرین نداشتند و کلا در یک روز امتحان کردند . ولی اصفهان وقت کمی بیشتر بود و رم های خوبی هم داشتیم برای تست که نتایج کار هم خوب در اومد .

تیم دیگه ای هم والا اطلاع ندارم ولی فوق العاده خوشحال میشم اگه بدونم چه تیم دیگه ای از ایران قراره شرکت کنه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پیشاپیش براشون آرزوی موفقیت میکنم .

حافظه هم عرض کردم در پست قبلی رم هامون خیلی عالیه تنها چیزی که میتونه بهتر باشه مادربرد Team Xtreme 1300 مگاهرتز هست که Hicookie اون رکورد نجومیه 1780 CL5 را باهاش زده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

گزارش هم دارم آماده میکنم تا چند دقیقه دیگه شروع میکنم عکس ها را بگذارم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید