AMD>INTEL (15-11-09)
راستش اطلاع رسانی خیلی بد بود 3شنبه برام ایمیل اومد برای 5شنبه و جمعه و البته حرفی از مسابقه و زمانش هم گفته نشد. و جالبترین چیز این همایش این بود که تو گزارش گفته شده گواهینامه دادن اما به رکورد 4.6 گیگاهرتز هم ندیدم چیزی غیر از جایزه بدن. بنده و هم گروهیام هم دوم شدیم با فرکانس 4.4 . حالا چه جوری میخوان مسابقه بذارن نمیدونم!!!
AMD>INTEL (15-11-09)
HWBOT SSA Member
تشکرات ویزه که حد اقل به انتقاد ها رسیدگی میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
واقعا خوشحال شدم.باز هم ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا یکی مارو بگیرد گمان نکنم نزدیک های بنده کلاس برگذار بشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اون هم اگر توی شیراز برگذار بشه باز بنده فاصله کلومتری دارم ب360 با شیرازبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی از قدیم گفتن خواستن توانستن است!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
|
|
من به عنوان مشاور در این زمینه با شرکت دریا تو زمینه اورکلاک کار میکنم . فقط بهتون بگم از شهرهای زیادی با تعداد بالا در خواست کردیم . این رو هم در نظر داشته باشید این کار داره اصولی انجام میشه و همین بخش آموزش اولین بار انجام شده . شرکت در حال بکار بردن تمام پتانسیل کاریش برای بهتر شدن کارگاه و مسابقات هست . به دلیل تعداد بالا شرکت کننده بالطبع برنامه ریزی سخت تر میشه . ولی در مرحله مسابقات شاهد اولین مسابقه حرفه ای اورکلاک در ایران هستیم . من خودم از تیم overclocking.ir هستم و تو مسابقات شرکت کردم .
فقط این رو به عنوان یک دوست میگم با هم سعی کنیم قدرت و پتانسیل اورکلاکرها رو نشون بدیم فارغ از این که مسابقه برگدار کنندش هر شرکتی باشه . من زمان مسابقه حتما به عنوان داور در خدمت دوستان هستم .
Jagvar (16-11-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام خدمت همه دوستان و آقای BaRaN عزیز:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همانطور که گفته شد حتی الامکان سعی بر ان بود که مسابقات همزمان با الکامپ برگزار شود اما بنا به دلایلی مسابقات همزمان با الکامپ نخواهد بود ومطمعنا زمان کافی به منظور آمادگی تیم ها در نظر گرفته خواهد شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط vandelin برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تقریبا نزدیک به 100 نفر از ثبت نام کنندگان در این کارگاه ها شرکت کردند که دعوت از آنها هم به صورت تلفنی و هم از طریق ارسال دعتنامه الکترونیکی انجام شد و آن دسته ای که به هر دلیل تلفن خود را جواب نداند نهایتا 3 مرتبه با آنها تماس گرفته شده است پس به هیچ عنوان کسی از قلم نیفتاده مگر آنکه در ثبت نام خود شماره ای ثبت نکرده باشند که ... .
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shayan08 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در پست قبل نحوه اطلاع رسانی ذکر شد و در مورد شما نیز از این قاعده مستثنا نبوده است و با توجه به نظرات دوستان شرکت کننده و نظر به اینکه کارگا ه ها در مرکز شهر برگزار شد لذا مشکل خاصی برای حظور دوستان وجود نداشته است علاوه بر اینکه کارگاه ها در 4 نوبت برگزار شد ودوستان به انتخاب خود در یک نوبت شرکت می کردند.
منظور از اعطا گواهینامه بدین معنا نیست که در پایان کارگاه ها همان لحظه به دوستان گواهینامه اعطا شود چرا که اگر قرار بر این بود باید گواهنامه هایی از پیش طراحی و به همه دوستان اعطا می شد که خوب در این صورت از ارزش کار کاسته می شد .
گواهینامه شرکت کنندگان به آدرس این عزیزان ارسال می شود
بنده قصد جسارت نداشته و به شما دوست عزیز هم یک پیشنهاد کاملا دوستانه دارم که با توجه به اینکه در کارگاه ها حضور داشتید سعی نکنید تنها به کاستی ها توجه کنید با تمام این توصیفات در اینکه هر کاری که انجام می شود عیبی وجود دارد شکی نیست و منصفانه است که کاستی ها را در برابر خوبی ها و محاسن یک عمل به یکجا ببینیم .
کاربر شهرسختافزار
jagvar عزیز سلام :برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط jagvar+ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه شرکت دریا کامپیوتر در رابطه با کارگاه ه های آموزشی در استان فارس به دلیل استقبال زیاد دوستان شیرازی طی 4 روز همزمان با الکامپ شیراز در تاریخ 17 الی 20 آذرماه در محل نمایشگاه های شیراز برگزار می گردد .
منتظر حضور گرم شما خواهیم بود .
Jagvar (16-11-09)
عضو VIP شهرسختافزار
والا ما که شرکت کردیم نه تماسی گرفته شد نه زنگی نه MisCall زده شد هر ساعت شبانه روز هم که زنگ میزدید بنده در خدمتتون بودم اما زنگی زده نشد ایمیل هم دریافت نکردم حالا بماند که وقت شرکت کردن هم نداشتم ولی تماسی هم گرفته نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DARYA OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
|
|
کاربر شهرسختافزار
ViViD جان اگر اشتباه نکنم شما ساکن اصفهان نیستید چرا که برنامه مربوط به استان اصفهان بود و تنها با ثبت نام کنندگان اصفهانی تمایس و ایمیل ارسال شده است.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD (16-11-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
توي اصفهان ژنجشنبه و جمعه هفته پيش كلاسها برگزار شد و خيلي هم باحال بود
من كه زياد اور بلد نبودم i7 920 رو تا 4462 بالا بردم
فقط مدرك به ما ندادند
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks