کاملا قبول دارم و باید همه اینطوری فکر کنن و اینجا دیگه رقیب نیستید . چون به اسم یک ملت وارد یک مسابقه میشید و اونجا کسی شما رو شاید به اسم شهر سخت افزار نشناسه .این درک باید ایجاد شده باشه که در مسائل بین المللی ، منافع ملی بر منافع شخصی ارجحیت داره . درست نمیگم ؟ حتی تیم های فوتبال ما هم به این درک رسیدند که وقتی استقلال میره به عنوان نماینده ایران توی آسیا طرفدار های تیم های رقیب هم اون را تشویق میکنند چون نماینده کشورشون هست نه اینکه برند توی ورزشگاه مثلاً یک تیم ژاپنی را به جای استقلال تشویق کنند .
این هم درسته فقط در مواقع بسیار ضروری چون زیاد از حدش مشتها وا میشهولی این همیشه درست نیست که فکر کنیم گذشتن از یک مشکل اوضاع را بهتر میکنه . بعضی وقت ها توی رو آوردن و برخورد با یک موضوع شاید کار ساز تر باشه .
ولی با این همه هر دو باید کوتاه بیاد و یک محیط کاملا رقابتی ایجاد کنید تا هیجان بر سخت افزار حاکم بشه . و اینو قبول دارم که اگر هر دو با هم اگر در چنین مسابقاتی بودید 100 درصد با دو تجربه خیلی عالی موفقتر بودید . چون در تیم ملی ایران هم استقلالیها هستن و هم پرسپولیسیها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل بحث رو تموم میکنم و ببخشید که سرتون رو بدرد اوردم و امیدوارم که تیمتون هر کجا که هست اسم ایران رو بر سر زبونها بیاره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks