پاسخ: HWBOT Country Cup - مسابقه کشور ها در HWBOT.org
خوب با اجازه عزیزان قرار شده من و نیما دیروز تست بگیریم. که ولی من واقعا واقعا وقت نداشتم. از ساعت 8 صبح همش دانشگاه بودم تا ساعت 8 شب.! اما درسته چند ساعت دیگه نمونده اما مطمعن باشید امشب تست خواهم گرفت. (الان هم باید به درس هام برسم چون دوباره ساعت 3.5 باید برم سر کلاس انگلیسی!)
----------------
معین جان منتظر رکرد شما هم هستیم.:love: ببینم می تونی روی فرکانس 6 تست بگیری و 120 کیلو رو بزنی بالا .
:Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
نا گفته نماند آرمان هم قول دادن تست بگیرند.
سلام محمد جان من و آرمان تست هایی زدیم که بدلیل مشکل دما به هیچ نتیجه ای نرسیدیم . :11():
نقل قول:
خوب با اجازه عزیزان قرار شده من و نیما دیروز تست بگیریم. که ولی من واقعا واقعا وقت نداشتم. از ساعت 8 صبح همش دانشگاه بودم تا ساعت 8 شب.! اما درسته چند ساعت دیگه نمونده اما مطمعن باشید امشب تست خواهم گرفت. (الان هم باید به درس هام برسم چون دوباره ساعت 3.5 باید برم سر کلاس انگلیسی!)
----------------
معین جان منتظر رکرد شما هم هستیم.:love: ببینم می تونی روی فرکانس 6 تست بگیری و 120 کیلو رو بزنی بالا .
:Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
نا گفته نماند آرمان هم قول دادن تست بگیرند.
با سلام متاسفانه هنوز گرافیک به دست من نرسیده انشا ا.. اگه برسه یک تست میزنم حتمی
با تشکر
SSA MEMBER
خوب من که هر چی سعی کردم. نتونستم با مالتی 9 روی فرکانس 4.95 تست پاس کنم.
متعسفانه مشکل دما داشتم. روی فرکانس 5 هم با مالتی 9.5 تست گرفتم، تمام مراحل رو پاس کرد اما در قسمت اخری(نیچر) برنامه 01 خارج شد.
-----------------------------------------------
از طرف خدم به دوستان خوبم. که توی این چند مدته با غیرت خودشون باعث شدن از شرف ایرانی، دفاع کنند سمیمانه تشکر می کنم.
و به همه دوستان خسته نباشید می گم.
به نظر خودم واقعا خوب کار کردیم. و با این که توی دو قسمت اصلا ثبت رکرد نداشتیم. و توی یک قسمت هم رکرد خیلی جالبی به دست نیاوردیم، ولی در رنکینگ اصلی در رتبه 6ام قرار گرفتیم.:love:
:Love-PCN~!::Love-ssa~! (1):
خسته نباشید و باز هم خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیزم در تیم اورکلاکینگ شهر سخت افزار که با تلاش و فعالیت زیاد خودشون با وجود با اون همه مشکلات و محدودیت هایی که توی ایران هست تونستند رتبه 6 ام را برای ایران بدست بیارند . تبریک میگم نه به خاطر رتبه کسب شده به خاطر تلاشی که کردید . :1. (21)::1. (21):
پی نوشت : شاید اگه اتفاقاتی در بعضی از قسمت ها نیوفتاده بود میشد الان جزو سه کشور برتر جهان باشیم اما حالا به هر دلیلی افتاد . این مسابقات و ... یک آزمایش هست برای افراد مختلف که بچه های شهر سخت افزار نشون دادند با وجود صحبت هایی که بود باز هم به تنهایی تونستند موفقیت بزرگی را برای خودشون و ایران بدست بیارند .
ضمن تشکر از یکایک شما عزیزان به خاطر فعالیت مستمر و خوبتون توی این مسابقه ، گزارش مسابقه هم پابلیش شد :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به امید موفقیت هر چه بیشتر اورکلاکر های ایرانی به خصوص بچه های عزیز شهر سخت افزار :Love-ssa~! (1)::Love-PCN~!:
سلام ..
من هم از کسب این مقام توسط تیم ایران بسیار خوشحال شدم و به دوستان خودم در تیم شهر سخت افزار تبریک ویژه میگم.
ممنونم و موفق باشید ..
با تمام مشکلاتی که بود ایستادیم برای گرفتن یک رتبه خوب و نمیشه گفت رتبه ششم رتبه خوبی نیست ولی ما باید جزو 3 تیم اول میبودیم که بخت و ... با ما یار نبودن در هر صورت اگر نتونستیم جزو رتبه های اول باشیم ولی نتیجه این بود که خواستیم و توانستیم .
از تمام دوستانی که توی این 7 هفته در کنار هم بودیم و زحمت کشیدن برای نام ایرانمون از سمیم قلب تشکر میکنم .
و در آخر چند تا عکس از تست هایی که تو این چند هفته گرفتیم براتون میزارم . امیدوارم همیشه در کنار هم بهترین باشیم .
با آرزوی بهترین ها برای شما - نیما :11():
برای اولین بار رتبه ی ششم رتبه ی بسیار خوبی هست ، گرچه خیلی بهتر از این میتونستیم باشیم ، ان شاءالله در آینده بهتر عمل می کنه ایران ...
:give_rose:
hwbot country cup 2010
سلام دوستان تا تمام نشده افراد افتخار آفرين ايران بيايند شهريار خان خداي maxmem كجايي
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ایشالله من در مراحل 1 و 2 و 6 شرکت خواهم کرد